Χωρίς Ρισβάνη και Μπεν ο Πανιώνιος

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς Ρισβάνη και Μπεν ο Πανιώνιος

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος, με τον Μιλόγεβιτς να μην υπολογίζει στον τραυματία Ρισβάνη και τον τιμωρημένο Μπεν.

Η προετοιμασία του Πανιώνιου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή. Από αυτή απουσιάζει, όπως αναμενόταν, ο τραυματίας Σπύρος Ρισβάνης, αλλά και ο τιμωρημένος Μπεν.

Από εκεί και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Γιαννιώτης κάτω από τα δοκάρια, ο Βλάχος στα δεξιά της άμυνας, ο Οικονόμου με τον Γκιοάτα τα στόπερ και στα αριστερά της άμυνας ο Αντωνιάδης. Αμυντικοί μέσοι ο Σιώπης με τον Κόρμπο, δεκάρι Φούντας με τους Μασούντ και Μασούρα στις πτέρυγες. Στην κορυφή της επίθεσης για ακόμα ένα ματς θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τασουλής, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Κόρμπος, Κρητικός, Φούντας, Ανσαριφάρντ, Ολαϊτάν, Θεοδωρόπουλος, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Αργυρόπουλος, Σιώπης, Γιαννιώτης, Ενγκόγκ, Πινιώτης, Βλάχος, Καθάριος, Σοτζέι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα