Στραματσόνι: «Να είμαστε δυνατοί πνευματικά»

Στραματσόνι: «Να είμαστε δυνατοί πνευματικά»

Gazzetta team
Στραματσόνι: «Να είμαστε δυνατοί πνευματικά»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναφέρθηκε στον... κίνδυνο της Σκόντα Ξάνθης, στο σημείο «κλειδί» για παραμονή του Παναθηναϊκού στην κορυφή αλλά και για τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για την διακοπή: «Η διακοπή έχει δύο όψεις. Η πρώτη είναι η ξεκούραση αλλά η δεύτερη είναι πως χάνεις τον ρυθμό σου. Προετοιμαστήκαμε καλά και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ξάνθη».

Για τους μυικούς τραυματισμούς: «Ξεκινήσαμε τα παιχνίδια από το τέλος του Ιουλίου. Αρχικά ήμασταν καλά. Μπορεί να συμβεί. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Οι περισσότεροι παίκτες είναι έτοιμοι. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά με πολλά ματς».

Για Μπουμάλ, Εμποκού: «Ο Εμποκού ήρθε στο τέλος και θέλει χρόνο να καταλάβει τι ζητάω. Κάθε μέρα γίνεται καλύτερος. Ο Μπουμάλ δεν είναι ακόμη έτοιμος. Είναι μόλις πέντε ημέρες που μπήκε με την ομάδα».

Για τους νέους παίκτες: «Είμαι χαρούμενος και αυτή είναι η καλή δουλειά των ακαδημιών. Εκτιμώ τον Χατζηγιοβάνη, τώρα δουλεύει με εμάς, τον επιβράβευσα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το πότε θα πάρει την ευκαιρία. Υπάρχουν δύο-τρεις παίκτες που ξεχωρίζουν».

Για τα καλά λόγια που ακούει: «Είμαι ο προπονητής, καλός ή κακός είμαι ο πρώτος. Μαζί με τον πρόεδρο προσπαθούμε να κάνουμε ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό. Κάποια χρόνια ήταν μακριά από τον πρώτο. Θέλω να χτίσουμε αυτή την φιλοσοφία. Μόνο τα αποτελέσματα είναι σημαντικά στο ποδόσφαιρο και θέλω να είμαστε επικεντρωμένοι στο ματς με την Ξάνθη».

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στην κορυφή: « Όταν μάχεσαι για την κορυφή, δεν είναι σημαντικό το πως διαχειρίζεσαι την κατάσταση όταν είναι καλή, αλλά πως διαχειρίζεσαι τα πράγματα όταν - αργά ή γρήγορα - πέσεις κάτω μια φορά και πως θα αντιδράσεις σε αυτές τις άσχημες στιγμές. Γιατί θα υπάρξουν κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο, είτε είσαι πρώτος, είτε είσαι δεύτερος. Θέλω την ομάδα μου να είναι πιο δυνατή στο πνευματικό επίπεδο, γιατί δεν είναι ένα ή δύο παιχνίδια που μπορούν να το αλλάξουν».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Τώρα έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Ξάνθη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θυμάμαι πολύ καλά ότι πέρυσι ήταν η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε στην Λεωφόρο, στο διάστημα που βρισκόμουν στην τεχνική ηγεσία. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι».

Για την Εθνική ομάδα και το μίτινγκ με τον Σκίμπε: «Μιλήσαμε για τους παίκτες μου. Γενικά. Είναι εμπιστευτικά τα όσα είπαμε, μένουν μεταξύ μας. Είναι πολύ θετικό να τον συναντάμε. Μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα