Καμπάνα τριών αγωνιστικών για Πατίτο!

Γιώργος Τσακίρης
Καμπάνα τριών αγωνιστικών για Πατίτο!

bet365

Η ΑΕΚ όπως αναμενόταν θα χάσει τον Πατρίσιο Ροδρίγες λόγω της ποινής που του επιβλήθηκε για τα ματς με ΑΕΛ, Πανιώνιο και Κέρκυρα για το Κύπελλο...

Ήταν δεδομένο ότι ο Πατρίσιο Ροδρίγες θα είχε... καμπάνα για την αντίδρασή του (σ.σ.: απαράδεκτη) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το χτύπημα στον Φιγκέιρας. Σήμερα όπως αναμενόταν έγινε γνωστή και η απόφαση για τιμωρία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ με ποινή απουσίας τριών αγωνιστικών κάτι που προφανώς και περίμεναν στην Ένωση αν και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει έφεση από τους «κιτρινόμαυρους», μία τακτική που συνηθίζουν να ακολουθούν όλες οι ΠΑΕ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο αυτό σημαίνει για την ΑΕΚ πως ο Πατίτο δεν είναι διαθέσιμος για τα ματς με ΑΕΛ στην Λάρισα, Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ και Κέρκυρα στο ίδιο γήπεδο για τον θεσμό του Κυπέλλου. Κοινώς η επιστροφή του Πατρίσιο Ροδρίγες θα γίνει στο ματς της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που αποτελεί και το δεύτερο σημαντικό ματς της σεζόν για το πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...

Αναλυτικά για την ποινή τονίζεται από το αρμόδιο όργανο: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών». ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα