Ξανά 4-3-3 με Αραβίδη!

Γιώργος Τσακίρης
Ξανά 4-3-3 με Αραβίδη!

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει διατεθειμένος να πάει επιθετικά στο ματς με την ΑΕΛ στην Λάρισα, διαβάστε τι δοκίμασε...

Φαίνεται πως η σκέψη για να χρησιμοποιηθεί το 4-3-3 στο ματς με την ΑΕΛ στην Λάρισα ολοένα και κερδίζει τον Τιμούρ Κετσπάγια αν κρίνουμε από όσα δούλεψε (και) σήμερα στα Σπάτα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης.

Ο Γεωργιανός τεχνικός όπως και χθες εστίασε στο 4-3-3 με μοναδικό αμυντικό μέσο τον Γιόχανσον και έχοντας δίπλα του και μπροστά του σαν εσωτερικά δημιουργικά χαφ τους Μπακασέτα και Μάνταλο. Ακριβώς την ίδια τριπλέτα στα χαφ δοκιμάζει δυο μέρες τώρα κάτι που φανερώνει πως λόγω της απουσίας του Σιμόες δεν φαίνεται να προτιμά έναν εκ των Λαμπρόπουλου και Γαλανόπουλου για το συγκεκριμένο ματς.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Πλατέλλας και Αραβίδης στην κορυφή αυτής για περισσότερο χρόνο συγκριτικά με τον Αλμέιδα κάτι που δίνει στον Έλληνα επιθετικό προβάδισμα 11άδας. Βέβαια έχουμε ακόμη δυο προπονήσεις και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Εννοείται πως στην άμυνα με δεδομένη την απουσία του Γκάλο λόγω της γέννησης του διάδοχου επιλέχθηκε δεξιά ο Μπακάκης με τους Κολοβέτσιο και Τσιγκρίνσκι να συνθέτουν το δίδυμο στα στόπερ και τον Ντίας με τον Ντίντακ να μοιράζονται τη θέση στο αριστερό άκρο με τον Ισπανό να μοιάζει το φαβορί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα