Καραπαπάς: «Δεν βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7» (pics)

Καραπαπάς: «Δεν βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7» (pics)

Καραπαπάς: «Δεν βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7» (pics)

bet365

Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς πήρε θέση για όσα γράφονται σχετικά με βεβήλωση του μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7, η οποία δεν συνέβη ποτέ.

Αναστάτωση προήλθε στις τάξεις του Ολυμπιακού, μέσω των social media, όπου διάφοροι ήθελαν το μνημείο της Θύρας 7 που υπάρχει στο «Καραϊσκάκης» να έχει βεβηλωθεί.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κωνσταντίνου Καραπαπά, ο οποίος πήγε στο σημείο και αφού διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι δεν υπάρχει το παραμικρό, ενημέρωσε σχετικά μέσω του λογαριασμού του στο facebook ως:

«Επειδή κάποιοι γράφουν στο facebook και στο twitter ότι κάηκε το μνημείο της Θύρας 7 στο γήπεδο μας, ότι το βεβήλωσαν ξανά και διάφορα άλλα, πήγα ο ίδιος εκεί και είδα ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Η φωτογραφία είναι πριν πέντε λεπτά. (ΥΓ.: Όσο για κάποιους που με αυτή την αφορμή ρωτούν τι έκανε η ΠΑΕ για τους βέβηλους που την προηγούμενη φορά πράγματι είχαν προσβάλει τη μνήμη των αδερφών μας, το έχουμε ξαναπεί ότι κάναμε κάθε νομική ενέργεια και στραφήκαμε εναντίον τους για προσβολή μνήμης τεθνεόντων και η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια. Ελπίζω δηλαδή γιατί στην Ελλάδα είμαστε...)».

Στη συνέχεια, όμως, επανήλθε με νέο ποστάρισμα, ενημερώνοντας πως άγνωστοι έκαψαν δύο κασκόλ στο μνημείο του Δήμο στο δρόμο, τα ξημερώματα και πως έχουν ήδη οι απαραίτητες κινήσεις για να βρεθούν οι δράστες.

Το νέο μήνυμα του Κωνσταντίνου Καραπαπά:

«Να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Πήγαν κάποια ζώα και έκαψαν δυο κασκόλ και μια σημαία στο μνημείο του Δήμου στο δρόμο στις 4:00 το πρωί, όχι στο γήπεδο και στον φυλασσόμενο χώρο. Άμεσα θα δούμε τι γίνεται από τις κάμερες και θα παραδώσουμε το υλικό στους αρμόδιους. Όχι ότι ελπίζω κάτι. Αντίθετα ελπίζω να φροντίσει η μοίρα να πάθουν τα χεράκια τους ότι έκαναν σε ένα χώρο μνήμης... Στην Ελλάδα κάποτε ούτε θα μπορούσες να διανοηθείς να προσβάλλεις τη μνήμη νεκρού... Κάποτε...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα