Έτσι «έριξε» τη Σακίρα ο Πικέ!

Έτσι «έριξε» τη Σακίρα ο Πικέ!

Κώστας Ζάλιαρης
Έτσι «έριξε» τη Σακίρα ο Πικέ!

bet365

Πολύ απλά. Όσο πιο απλά φαντάζεστε! Τόσο, που δίνει ελπίδα σε κάθε άντρα να κυνηγήσει την κοπέλα – όνειρο! Μάθετε πως ο Ζεράρ Πικέ «έριξε» τη Σακίρα, το 2010...

Ο... βαμμένος Καταλανός, υπέρμαχος της ιδέας της απόσχισης από την Ισπανία και οπαδός – ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η... ιστορία του με τη Σακίρα, τοποθετώντας τα γεγονότα λίγο καιρό πριν από την έναρξη του Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι της διοργάνωσης, ο Πικέ είχε φροντίσει να βρει το τηλέφωνο της Κολομβιανής από τους υπεύθυνους που «έτρεξαν» και προγραμμάτισαν τη συνεργασία της τραγουδίστριας με τους ποδοσφαιριστές κι όλα ξεκίνησαν... από ένα μήνυμα για τον καιρό!

«Είχε πάει στη Νότια Αφρική πριν από εμάς και της έστειλα απλά να τη ρωτήσω για τις καιρικές συνθήκες. Συνήθως, ξέρεις, σε τέτοιες περιπτώσεις, λαμβάνεις ένα τυπικό μήνυμα ως απάντηση. Η Σακίρα έγραψε μια μεγάλη παράγραφο με κάθε λεπτομέρεια και σκέφτηκα “ωπ, εδώ είμαστε... υπάρχει κάτι”. Μιλούσαμε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και της είχα γράψει πως αν έπρεπε να φτάσω μέχρι τον τελικό για να την ξαναδώ, θα το έκανα. Και το καταφέραμε με την Ισπανία...».

Αυτό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ένα μήνυμα για τον καιρό κι ένα κοπλιμέντο λίγο αργότερα για να την ξαναδεί...

Υπάρχει ελπίδα για όλους!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα