«Κυανέρυθρος» ξεσηκωμός ενόψει Ολυμπιακού

Θοδωρής Βασίλης
«Κυανέρυθρος» ξεσηκωμός ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Το πολύ καλό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα όπως είναι λογικό έχει σκορπίσει χαμόγελα και ικανοποίηση τους φίλους της ομάδας οι οποίοι ετοιμάζονται το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας.

Η δίψα των φιλάθλων του Πανιωνίου να βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι μεγάλη όπως φαίνεται και από τον ρυθμό που φεύγουν τα εισιτήρια του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Ήδη από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας την Τετάρτη τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα και όπως όλα δείχνουν το βράδυ του Σαββάτου δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Χαρακτηριστικό είναι και το ποστάρισμα του υπεύθυνου διαχείρισης εισιτηρίων της κυανέρυθρης ΠΑΕ, Σωτήρη Κοκκώνη, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα