Ελευθεριάδης: «Υποχείρια της FIFA»!

Ελευθεριάδης: «Υποχείρια της FIFA»!

Ελευθεριάδης: «Υποχείρια της FIFA»!

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης μίλησε ξανά για τις εκλογές της ΕΠΟ, την παρέμβαση των FIFA - UEFA καθώς και για τους αδερφούς Μητρόπουλους.

Ο Ελευθεριάδης είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για:
 
Την πορεία του στο χώρο και την επαγγελματική του ιδιότητα: Βρίσκομαι στη διοίκηση του Πιερικού από το 2005. Είμαι εκλεγμένος δύο τετραετίες και πρόεδρος στην ΕΠΣ Πιερίας. Είμαι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ασχολούμαι με τις τηλεπικοινωνίες. Είμαι ανεξάρτητος οικονομικά και απασχολώ πολλούς εργαζόμενους. Αγαπώ το ποδόσφαιρο, έχω πληρώσει για αυτό και δεν είμαι εδώ για να βγάλω χρήματα.
 
Την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ: Το... βιάζουν το ποδόσφαιρο. Ας γίνουν οι εκλογές. Κάποιος θα κερδίσει είτε αυτές γίνουν σε δύο μήνες είτε σε δύο χρόνια. Πάντως όποτε αν γίνουν, εγώ θα κερδίσω. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίση, πρέπει να προωθήσουμε το προϊόν και όχι να το πηγαίνουμε πίσω. Είμαι ενωτικός.
 
Το εάν η ΕΠΟ διοικείται από μέσα ή από εξωτερικούς παράγοντες: Δεν το γνωρίζω, καθώς δεν παρευρίσκομαι στα συμβούλια. Η ΕΠΟ πρέπει να διοικείται από την ΕΠΟ.
 
Το πώς θα διοικήσει την ΕΠΟ σε περίπτωση εκλογής του: Η ΕΠΟ πρέπει να λειτουργήσει ως εταιρία, με τρόπο τέτοιο ώστε να προβάλλεται καλύτερα στη κοινή γνώμη, χωρίς διαμάχες.
 
Την επάνοδο προσώπων του παρελθόντος, με την εμφάνιση του Βίκτωρα - Θωμά Μητρόπουλου: Οι Μητρόπουλοι υποστηρίζουν την παράταξη του κυρίου Γραμμένου. Ρωτήστε τον κύριο Γραμμένο. Δεν έχω σχέση μαζί τους. Όλοι γνωρίζουν το ρόλο τους στο ποδόσφαιρο. Το σωματείο της Κηφισιάς ανήκει στην ΕΠΣ Αθηνών και όχι σε εμάς.
 
Τις «βαλίτσες» του Γιώργου Βούρβαχη και τα μεγάλα ποσά που διοχετεύονται για την εξαγορά των Ενώσεων, όπως στην ΕΠΣ Χανίων: Ας τον καλέσει ο εισαγγελέας και η Δικαιοσύνη. Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν βαλίτσες, δεν ασχολούμαι με αυτά.
 
Την FIFA και την... παρέμβασή της: Εμείς το κάναμε αυτό. Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας Μια ζωή θα είμαστε υποχείρια. Από την άλλη πλευρά όμως ίσως είναι και για καλό, αφού δεν είμαστε ικανοί από μόνοι μας.

Best of internet