Απολογήθηκε και περιμένει ο Πατίτο

Απολογήθηκε και περιμένει ο Πατίτο

Απολογήθηκε και περιμένει ο Πατίτο

Ο Πατίτο Ροντρίγκες απολογήθηκε την Πέμπτη, μετά την πειθαρχική δίωξη από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντίνος άσος της Ενωσης δεν παρέστη στη διαδικασία, όπου ο ίδιος και συνολικά η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ, Πέτρο Καϊμακάμη (παρόντες ήταν και ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Γιαννίσης, όπως και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ιωάννης Μπόμπος).

Αυτό που είπε η ΑΕΚ στην απολογία της, ήταν ότι η πειθαρχική δίωξη μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολική καθώς την ώρα του αγώνα κανείς δεν κατάλαβε ότι έγινε κάτι. Η υπερασπιστική γραμμή κινήθηκε γύρω από μια λογομαχία που είχαν για ώρα οι Πατίτο και Φιγκέιρας και ότι αυτά γίνονται στο γήπεδο, με αποτέλεσμα οι Κιτρινόμαυροι να θεωρούν υπερβολικό, όπως είπαν, το να τιμωρηθεί ο Αργεντίνος με την ανώτερη προβλεπόμενη ποινή, η οποία είναι αποκλεισμός τριών αγωνιστικών.

Οπως και να έχει, η απόφαση θα βγει την Παρασκευή και στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν για πόσο διάστημα θα τεθεί εκτός δράσης ο Πατίτο.

Best of internet