Παραιτήθηκε ο Μανωλάς!

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς!

Παραιτήθηκε ο Μανωλάς!

bet365

Παρελθόν από την ομάδα Κ-20 της ΑΕΚ αποτελεί ο Στέλιος Μανωλάς αφού υπέβαλε την παραίτηση του -μετά τη συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη- και έγινε δεκτή.

Το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο για τον Μανωλά μετά το 7-0 της ομάδας Κ-20 από την αντίστοχη του Ολυμπιακού, στην πρόσφατη αναμέτρηση τους. Για την ακρίβεια, το κλίμα ήταν βαρύ τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την πλευρά του κόσμου γιατί από την ΠΑΕ δεν είχε παρθεί κάποια απόφαση. Και δεν χρειάστηκε, τελικά, αφού την πήρε ο Μανωλάς αυτή. Και η απόφαση του ήταν να υποβάλει την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Μια παραίτηση που ήρθε μετά από συνάντηση που είχε ο Μανωλάς με τον Μελισσανίδη, ο οποίος ήταν την Πέμπτη στα γραφεία της ΠΑΕ και τα είπε με πολλούς για πολλά.

Το διαζύγιο ήρθε σε φιλικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Μανωλά να ανεβαίνει στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης για να αποχαιρετίσει τους παίκτες του και τους συνεργάτες του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα, αναφέρει: «Ο προπονητής της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στη διοίκηση της εταιρείας. Η παραίτησή του έγινε δεκτή. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Μανωλά για την προσφορά του στις Ακαδημίες αλλά και στην πρώτη ομάδα, με αποκορύφωμα τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα