Οι χορηγίες επέφεραν... διχασμό

Δημήτρης Τομαράς
Οι χορηγίες επέφεραν... διχασμό

bet365

"Διχασμένες" δείχνουν οι ομάδες της Super League μετά την υποβολή των δύο χορηγιών για το πρωτάθλημα της τρέχουσας περιόδου.

Ως γνωστόν υπάρχουν ομάδες που διαφημίζουν ήδη τον ΟΠΑΠ στην φανέλα τους αλλά και σύλλογοι όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που δεν θα δέχονταν την χορηγία της ALTER EGO.

Στην παρούσα φάση οι σύλλογοι μοιάζουν "διχασμένοι" μετά την κατάθεση των δύο προσφορών. Τα "αγκάθια" με τον ΟΠΑΠ πέραν του οικονομικού (σ.σ. προσφέρει λιγότερα από την ALTER EGO) είναι οι δεσμευτικές ρήτρες που έχει θέσει επί τάπητος και έχουν να κάνουν με αποκλειστική προβολή του και την κεντρική διαχείριση χορηγίας καθώς και άλλες απαγορεύσεις.

Σημειώνεται πως τον ΟΠΑΠ έχουν στις φανέλες τους οι εξής ομάδες: Βέροια, Πλατανιάς, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Κέρκυρα, ΠΑΣ, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός και Ατρόμητος. Ο ΠΑΟΚ έχει την Sportingbet και οι Ολυμπιακός και Αστέρας την Stoiximan.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα