Ψωμιάδης: «Ο Μητρόπουλος βοήθησε τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ψωμιάδης: «Ο Μητρόπουλος βοήθησε τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Διονύσης Ψωμιάδης, πρώην αντιπεριφερειάρχης μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την αναβολή των εκλογών αλλά και την παρέμβαση του Βίκτορα Μήτρόπουλου.

Στον ΑrenaFM 89,4 της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Διονύσης Ψωμίαδης ο οποίος αναφέρθηκε στην παρέμβαση του Βίκτορα Μητρόπουλου, την αναβολή των εκλογών αλλά και τις δύο... Ελλάδες.

Οσον αφορά την παρέμβαση του Μητρόπουλου: «Δεν το περίμενα, με έχουν τυφλώσει όλα αυτά που γράφονται αλλά και η μανία κάποιον ανθρώπων να χαλάνε κάποια πράγματα που προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Ο Βίκτορας δεν κατάλαβα γιατί περίμενε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να βγει στην επικαιρότητα. Ο Βίκτωρας ήταν φίλος και ήξερα ότι κάποτε ήθελε να βελτιώσει το ποδόσφαιρο, και βλέπω ότι τώρα και αυτός θέλει να το πάει χρόνια πίσω. Κανένας δεν θέλει να βελτιώσει το ποδόσφαιρο, εμείς στην Ένωση έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες και έχουμε βελτιώσει πάρα πολλά».

Γιατί το έκανε αυτό ο Μητρόπουλος: «Για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Αν γινόταν οι εκλογές είχαμε πάρα πολλές ελπίδες να βγούμε. Υπάρχουν δυο …Ελλάδες, η Αθήνα και η περιφέρεια. Εγώ είμαι υπέρ της περιφέρειας και κατά της Αθήνας γιατί όλα γίνονται εκεί».

Τι θα συμβουλεύατε τον Γραμμένο : «Να πάει σπίτι του , δεν υπάρχει καμία ελπίδα στον Ελληνικό ποδόσφαιρο»

 

Τελευταία Νέα