ΠΑΣ Γιάννινα: Θα πάμε δικαστικώς με Ίλιτς!

ΠΑΣ Γιάννινα: Θα πάμε δικαστικώς με Ίλιτς!

ΠΑΣ Γιάννινα: Θα πάμε δικαστικώς με Ίλιτς!

Την ξεκάθαρη θέση του ΠΑΣ Γιάννινα ότι δεν υπάρχει καμία οφειλή (πλην του διακανονισμού) προς τον Μπράνα Ίλιτς, οπότε θα πάει δικαστικά το θέμα της προσφυγής του, μετέφερε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου!

Θυμίζουμε ότι από τα... ξημερώματα της Πέμπτης, στα Γιάννενα αναστατώθηκαν από την είδηση για προσφυγή του Ίλιτς, ο οποίος διεκδικεί από τον ΠΑΣ ποσό που φτάνει λίγο πάνω από τα 114.000 ευρώ! Στην πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και στις τάξεις του «Άγιαξ» ειδικότερα, είναι πολλά τα ερωτηματικά για το μέχρι πέρσι... αγαπημένο παιδί της εξέδρας και σε αυτά κλήθηκε να απαντήσει ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο νομικός σύμβουλος της Ηπειρώτικης ΠΑΕ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Giga fm και την Έλενα Αντωνίου, ξεκαθάρισε πως οι δικαστικές αίθουσες είναι μονόδρομος για να... λυθεί το θέμα, αφού υποστήριξε ότι πλην του διακανονισμού, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν χρωστάει τίποτα άλλο στον Μπράνα Ίλιτς!

Μάλιστα αποκάλυψε πως από την πλευρά του Σέρβου φορ του Άρη (πλέον) έγινε... νύξη για ραντεβού ώστε να βρεθεί «χρυσή τομή», αλλά επισήμανε πως το μήνυμα του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη είναι πως «δεν χρωστάμε κάτι για να τα βρούμε». Συγκεκριμένα μέρος της τοποθέτησης του κ. Λυσάνδρου για το θέμα έχει ως εξής:

«Το ποσό που ζητάει είναι περίπου 115.000, αν και του οφείλονται μόλις 15.000 από την περασμένη σεζόν, κάτι που πάντως έχει διακανονιστεί. Ο κ. Ίλιτς ζητάει κάποιες διαφορές οικονομικές από την πρώτη μέρα που ήρθε στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι την μέρα που ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του.

Γενικά ζητάει κάποια πράγματα που δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω. Είναι πολλά που δυσκολεύομαι να τα κατανοήσω. Εγώ δεν μιλάω συχνά. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι αυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εντατικά τον τελευταίο χρόνο πέτυχε γιατί είμαστε απαλλαγμένοι από διάφορα βαρίδια. Είναι κρίμα κινήσεις να δηλητηριάζονται από διάφορα που δεν ευσταθούν.

Η πλευρά του παίκτη κοινοποίησε την προσφυγή και θεώρησε ότι πρέπει να κάνουμε ραντεβού να τα βρούμε. Ο πρόεδρος είναι ξεκάθαρος λέγοντας πως δεν χρωστάμε κάτι για να τα βρούμε. Εξαιρούμε την δόση που είναι δρομολογημένη. Δεν χρωστάμε κάτι άλλο. Μας δημιούργησε έκπληξη η κοινοποίηση της προσφυγής και το ύψος του ποσού.

Ο Ίλιτς έχει υπογράψει πολλάκις με το γνήσιο της υπογραφής τι του οφείλουμε και τι όχι. Και ξαφνικά σε εισαγωγικά ή όχι, θα το κρίνει ο κόσμος του ΠΑΣ, εμφανίζεται 3-4 μήνες μετά από τότε που έφυγε να κοινοποιεί μια τέτοια προσφυγή και να διεκδικεί ποσά από διάφορα φορολογικά έτη. Όλα θα κριθούν δικαστικώς. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο όταν ξέρεις ότι δεν οφείλεις. Θα πας εκεί που πρέπει για να το αποδείξεις. Θέλουμε στον ΠΑΣ Γιάννινα να χτίζουμε πλέον αυτοπεποίθηση νικητή».

 

Best of internet