Δεν πήρε, αλλά δεν ανησυχεί

Δεν πήρε, αλλά δεν ανησυχεί

Βασίλης Βλαχόπουλος
Δεν πήρε, αλλά δεν ανησυχεί

bet365

Η μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στη Football League στη σημερινή (13/10) συνεδρίαση της ΕΕΑ δεν προκάλεσε ανησυχία στον Άρη καθώς επιμένουν ότι πρόκειται καθαρά για τυπική διαδικασία.

Στη διάρκεια της διαδικασίας υπήρξε (μία ακόμη) παρέμβαση από τον νομικό Γιώργο Παναγόπουλο ο οποίος ζητά την ανάκληση της απόφασης έγκρισης της απόκτησης ποσοστού του 89% των μετοχών της ΠΑΕ Άρης από την Ειρήνη Καρυπίδου, καθώς επίσης και από τους ποδοσφαιριστές Χρήστο Αραβίδη, Γρηγόρη Παπαζαχαρία για τον ίδιο λόγο. Λόγω των συγκεκριμένων παρεμβάσεων το ζήτημα της χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Football League θα απασχολήσει τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην επόμενη συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (20/10).

Στον Άρη πάντως, σημειώνουν ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας και ότι επρόκειτο για μια εσωτερτική διαδικασία της ΕΕΑ. Επιμένουν μάλιστα ότι οι νομικές ενέργειες τόσο του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, όσο και των ποδοσφαιριστών δεν έχουν καμία τύχη και τονίζουν ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι ο Άρης δεν είχε κληθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καθώς το πιστοποιητικό θα δοθεί δίχως να γίνει σχετική κλήση.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα