Ατομικά ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Ατομικά ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Ατομικά ο Ντιγκινί στον Ατρόμητο

bet365

Εκτός μάχης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μείνει ο Ντιγκινί ο οποίος και την Πέμπτη γυμνάστηκε ατομικά. Δύσκολο για βασικός και ο Κατράνης...

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την Βέροια συνεχίζεται. Οι Περιστεριώτες, θέλουν μετά την διακοπή να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και φυσικά να φτάσουν στη δεύτερη νίκη τους.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Γιώργος Κορακάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός, προπονήθηκε και την Πέμπτη ατομικά και μόνο με ένα... θαύμα θα προλάβει το ματς της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικό και ο Κατράνης, ο οποίος μαζί με τους Λημνιό και Νάτσο επιστρέφουν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων το βράδυ της Πέμπτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα