«Τρέχει» για Λιέγη ο Ιμπάρμπο

«Τρέχει» για Λιέγη ο Ιμπάρμπο

Νίκος Αθανασίου
«Τρέχει» για Λιέγη ο Ιμπάρμπο

bet365

Ο Κολομβιανός αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σκόντα Ξάνθη, ώστε να είναι πανέτοιμος για τον... τελικό με την Σταντάρ στην Λιέγη.

Το 24ωρο για την τελική εκτίμηση των ενοχλήσεων που ένιωσε τον αχίλειο τένοντα ο Βίκτορ Ιμπάρμπο στο τέλος της χθεσινής προπόνησης πέρασε και σύμφωνα με την εκτίμηση των ανθρώπων του «πράσινου» ιατρικού επιτελείου, ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη. Ο διεθνής άσος θα προφυλαχθεί, μένοντας εκτός αποστολής και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το παιχνίδι με την Σταντάρ στην Λιέγη, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα