«Ο Μπαλοτέλι χαράμισε πολλά χρόνια...»

«Ο Μπαλοτέλι χαράμισε πολλά χρόνια...»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Μπαλοτέλι χαράμισε πολλά χρόνια...»

bet365

Ως... μεγάλος αδερφός τόνισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πως συμπεριφερόταν στον Μάριο Μπαλοτέλι, δηλώνοντας όμως απογοητευμένος από τον τρόπο με τον οποίο ο νυν στράικερ της Νις πέταξε μερικά χρόνια καριέρας με την απερισκεψία του.

Ο Μπαλοτέλι βρίσκει τον ... πολύ καλό του εαυτό στη Γαλλία, φανερώνει ξανά τα χαρακτηριστική που διακατέχει για να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι «έσταξε» μέλι για τον πρώην ποδοσφαιριστή του, παρά τις όποιες κόντρες είχαν στη συνεργασία τους στη Μάντσεστερ Σίτι.

«Έχει κάνει χαζομάρες στην καριέρα του και υπήρξαν όντως στιγμές που κι εγώ και οι συμπαίκτες του ήμασταν εκνευρισμένοι μαζί του. Θυμάμαι την κίνηση με το τακουνάκι κόντρα στους Γκάλαξι στο Λος Άντζελες όπου τον έκανα αλλαγή γιατί έδειξε ότι δεν σέβεται τους αντιπάλους του με την ενέργεια που επέλεξε να κάνει αντί να τελειώσει απλά μια φάση.

Θυμάμαι πόσο είχα απογοητευθεί όταν με ενημέρωσε ότι ήθελε να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από κάποιους καυγάδες με τους συμπαίκτες του και είχε καταλάβει ότι το κλίμα δεν τον σήκωνε πλέον εκεί... Για τον δικό μου καυγά μαζί του σε μια προπόνηση, μην ξεγελιέστε από τις φωτογραφίες. Προσπάθησα απλά να τον τραβήξω όταν με εκνεύρισε με ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κλισί κι ενώ είχα πει σε όλους να μην πέσουν με δύναμη πάνω στον Γάλλο. Ήταν τόσο δυνατός που δεν είχα καταφέρει να τον κουνήσω και γι' αυτό φαίνονται έτσι τα πράγματα...

Ο Μάριο έχει την ικανότητα να σε αφήνει άφωνο με το ταλέντο του. Έχει χαραμίσει χρόνια καριέρας και είναι κρίμα γιατί δεν πρέπει να χαραμίζεις το ταλέντο που σου δίνει απλόχερα ο Θεός. Είναι εξαιρετικό παιδί, ευαίσθητο, αλλά όχι εύθραυστο. Φρόντιζα πριν από τα παιχνίδια να του μιλάω και γενικότερα ήθελα να με βλέπει σαν μεγάλο αδερφό. Σε μικρότερη ηλικία δεν είχε τη συγκέντρωση που έπρεπε και δεν ήξερες τι σου ξημερώνει μαζί του, γι' αυτό και πριν τα ματς ήθελα να του μιλάω για να διαπιστώνω σε τι κατάσταση βρισκόταν» ανέφερε ο Μαντσίνι στην «Equipe».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα