Ο Σπανέας εξιστορεί τι έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ

Ο Σπανέας εξιστορεί τι έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ

Ο Σπανέας εξιστορεί τι έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ

Την δική του εκδοχή για τα όσα έγιναν το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας έδωσε ο γγ της ΟΔΠΕ, Γιώργος Σπανέας.

Τα όσα έγιναν το πρωί στην ΕΠΟ με τις καταγγελίες για προπηλακισμό του ίδιου, αλλά και των υπόλοιπων μελών της ΟΔΠΕ, εξιστόρησε ο Γιώργος Σπανέας στον Arena FM.

«Υπάρχει κενό εξουσίας στην ΕΠΟ. Όρισε κανονικά διαιτητές χθες και πήγαμε να τους πούμε ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Με υπόδειξη του κυρίου Σωμαρακάκη δεν ήθελε να μας δεχτεί. Εμφανίστηκε ένας ευτραφής κύριος με μπυροκοιλιά, προσπάθησε να προπηλακίσει τον ταμία, απώθησε τον κύριο Καραμάνη για να μην μπούμε μέσα. Αυτά έγιναν μέσα στα γραφεία της ομοσπονδίας. Του είπα να είναι πιο προσεχτικός, αφού όλοι σηκώθηκαν και με χαιρέτησαν, αποκλείεται να μπήκα με εχθρικές προθέσεις. Μας συνέστησαν να μιλήσουμε με τον κύριο Παυσανία. Ποιος Παυσανίας; Ο Παυσανίας ήταν. Δεν είναι. Έπαψαν να υφίστανται αυτοί. 

Δε δέχτηκα να μιλήσω με τον υπάλληλο Παυσανία. Αφού ήταν εκεί ο Σαραϊδάρης; Ήρθε ο κύριος Γκιρτζίκης, ο έκπτωτος, πέρασε κανονικά από τον κύριο με την μπυροκοιλιά. Ήρθαν και οι καφέδες. Εγώ που είμαι εκλεγμένος από 33 ενώσεις δεν μου επέτρεψαν να μπω μέσα. 

Η ΕΠΟ επέλεγε κατά το δοκούν και έκαναν ότι τους άρεσε. Κακώς χρησιμοποιούν και τους στυλούς της ΕΠΟ. Έπρεπε να μας ακούσουν και μετά να πράξουν ότι έπρεπε. 
Πρέπει να αναλογιστούμε τι κάναμε το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν ακούγομαι ούτε στις κασέτες, ούτε πουθενά αλλού. 15 χρόνια παλεύω να φύγει αυτό το θέμα με τα γιουσουφάκια γύρω από τη διαιτησία. 

Όσες κινήσεις είναι να κάνουμε θα τις κάνουμε. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι επενδυτές. Θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο».

Best of internet