«Χτυπάει» 11άδα ο Πασιένσια

«Χτυπάει» 11άδα ο Πασιένσια

Gazzetta team
«Χτυπάει» 11άδα ο Πασιένσια

bet365

Ο Μπέντο δοκίμασε τον Πασιένσια με τους βασικούς και μένει να δούμε αν θα τον ξεκινήσει στη Νέα Σμύρνη.

Με τον Όσκαρ Καρντόσο να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και τον Μπράουν Ιντέγε να προέρχεται από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας, ο Πάουλο Μπέντο θέλησε να προχωρήσει σε επιπλέον δοκιμές

Εκτός από τον Ρέτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Σιόβα δίπλα στον Μποτία και τον Μανθάτη στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε τον Πασιένσια στην κορυφή της επίθεσης.

Ο επιθετικός που ανήκει στην Πόρτο, δεν πήγε στην Εθνική του για να κάτσει και να δουλέψει, ενώ όπως αναφέρει ο «Γαύρος» δεν αποκλείεται να τον δούμε στην αρχική 11άδα στη Νέα Σμύρνη.

Φυσικά, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι αλλά με τον Ιντέγε να παίζει συνεχώς, καλό θα ήταν να πάρει την ευκαιρία του ο 22χρονος που είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα