Συμφωνία Μελισσανίδη-Νοτιά για Σπάτα

Συμφωνία Μελισσανίδη-Νοτιά για Σπάτα

Συμφωνία για αγορά των εγκαταστάσεων στα Σπάτα υπήρξε ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Νίκο Νοτιά, με τον... τίγρη να δίνει 10.000.000 ευρώ.

Συμφωνία Μελισσανίδη-Νοτιά για Σπάτα

Ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ από την στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν το να φτιάξει όσο γίνεται καλύτερο και το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Για να το έκανε αυτό όμως έπρεπε να το αγόραζε, καθώς ουσιαστικά ανήκε στον Νίκο Νοτιά. Αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ώρα», θα γίνει σύντομα καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στους δύο άνδρες με τον... τίγρη να καλείται να βγάλει από την τσέπη του 10.000.000 ευρώ, μιας και τόσο ήταν το σχετικό κόστος.

Αξίζει να αναφερθεί πως το χρέος της ΑΕΚ προς τον Νοτιά έφτανε τα 8.000.000 οπότε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ένωσης βγαίνει και κερδισμένος, ενώ όσον αφορά τα Σπάτα, το κόστος θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια καθώς στα άμεσα σχέδια είναι να γίνει ένα ακόμη γήπεδο για την πρώτη ομάδα, ένα για την προπόνηση των τερματοφυλάκων, αλλά και κατασκευή ξενώνων για τα παιδιά των Ακαδημιών όπου και είναι ξεκάθαρο πως θα δοθεί βάση.

Best of internet