Ο ανθρώπινος ΟΦΗ

Ο ανθρώπινος ΟΦΗ

Gazzetta team
Ο ανθρώπινος ΟΦΗ

bet365

Το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού έδειξε για ακόμα μία φορά ο ΟΦΗ με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να δίνει φιλικό με την μικτή Λασιθίου με τα έσοδα να πηγαίνουν σε οικογένεια της περιοχής.

Οι... ασπρόμαυροι αγωνίστηκαν στο Καλό Χωριό Λασιθίου αποδεχόμενοι με χαρά το αίτημα του αθλητικού συλλόγου Καλού χωριού «Ο Πύργος» και του προέδρου του Νότη Ζαχαράκη. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Αθλητικό σύλλογος Καλού Χωριού «Ο Πύργος» και ο πρόεδρος του Νότης Ζαχαράκης, τίμησε τον Κώστα Κιάσσο για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ ο ΟΦΗ με το Νίκο Ανδριαδάκη εκ μέρους του τμήματος δημοσίων σχέσεων, μοίρασε αναμνηστικά δώρα, ως ενθύμιο, στην οικογένεια για την οποία έγινε το φιλικό. Το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον κ. Νότη Ζαχαράκη.

Στο αγωνιστικό μέρος ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής με 5-0.

Χατ- τρίκ πέτυχε ο Νίκος Βρεττός (34', 38', 87'), ενώ ο Δημήτρης Μάνος συνέχισε τα γκολ στα φιλικά και μετά τα δυο γκολ που έβαλε με τον Πανθηραικό πέτυχε, άλλα δυο (25' και 30').

Διαιτητές: Φαζός, Φινοκαλιώτης, Σινγκολέ

ΟΦΗ: Kασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος, Μανιαδής, Κομεσίδης (46' Ξενοχτιστάκης), Νηστικάκης, Χίσι, Μπουρσέλης (46' Κομνηνός), Σουλέ, Μάνος (46' Καλαιτζάκης), Βρεττός, Ογκμποε.

Μικτή Ερασιτεχνών Λασιθίου: Λυράκης, Πηγιάκης, Ζανταλής, Κουναλάκης, Χρισοφάκης, Ντόι, Σπυριδάκης, Γιακουμάκης, Παιτέρης, Κοκολάκης, Δεδελετάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μανουσάκης,Μάρκοβιτς, Τουτουδάκης, Σιγανός, Μουτσάς, Αμπαζάι, Δασκαλάκης, Ζακού, Γκερδούκι, Ρασιδάκης, Χατζιάι, Καρίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα