Ρέτσος για αντί-Ντε Λα Μπέγια

Δημήτρης Τομαράς
Ρέτσος για αντί-Ντε Λα Μπέγια

bet365

Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια δεν είναι ακόμα στην επιθυμητή φόρμα με τον Παναγιώτη Ρέτσο να είναι υποψήφιος για την θέση του. Ούτε ο Εστέμπαν Καμπιάσο στο 100%.
Ο Ντε Λα Μπέγια - αν και φαινόταν να παίρνει το... χρίσμα του βασικού για Πανιώνιο - προκύπτει πως δεν είναι εντελώς έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Εφόσον δεν τα καταφέρει την θέση του στο αριστερό άκρο μπορεί να πάρει ο Ρέτσος ή να πάει δεξιά ο πιτσιρικάς για να παίξει εκεί ο Φιγκέιρας.
Επιπλέον ούτε ο Καμπιάσο είναι ακόμα στο 100%. Εξάλλου - όπως σας έχουμε ήδη επισημάνει - τον πρώτο λόγο για την... τριάδα στον άξονα του Ολυμπιακού στο προσεχές ματς πρωταθλήματος έχουν οι Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Μάριν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα