Στον δρόμο της σταθερότητας

Στον δρόμο της σταθερότητας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στον δρόμο της σταθερότητας

bet365

Δύο αναγνώσεις έχει η σημερινή “σφραγίδα” του ΓΕ.ΜΗ στη νέα τάξη πραγμάτων στην ΠΑΕ Άρης. Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου την ομάδα κυρίως όμως αποδεσμεύεται ένα ποσό περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η πρώτη και σημαντικότερη αφορά την πληρωμή των παικτών. Μετά τον... εφιαλτικό φιλικό αγώνα στη Λαμία και την ήττα με 4-0, ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε επισκεφτεί την ομάδα και είχε εκφράσει τα παράπονά του για την αγωνιστική συμπεριφορά τους. Πέραν τούτου όμως, ο ισχυρός άνδρας του Άρη γνώριζε πολύ καλά ότι μια... φωτιά σιγόκαιε στο εσωτερικό της ομάδας λόγω των οικονομικών υποχρεώσεών του απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Τότε, είχε σταθεί απέναντι τους και τους είχε αναλύσει το οικονομικό πλάνο αποπληρωμής της οφειλής και είχε επικεντρώσει σε ένα ζήτημα. Στην αποδέσμευση ενός ποσού περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ που ήταν “δεσμευμένο” στον λογαριασμό ειδικού σκοπού – όπως έχει “βαφτιστεί” - έως ότου εγκρίνει το ΓΕ.ΜΗ όλες τις ιδιοκτησιακές και διοικητικές αλλαγές στην ΠΑΕ Άρης. Αυτό έγινε σήμερα (12/10) και πλέον δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις ούτως ώστε να μπει η ομάδα στον δρόμο της οικονομικής σταθερότητας.

Η δεύτερη ανάγνωση αφορά τον επίσημο ρόλο που μπορεί πλέον να διαδραματίσει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, αλλά αυτό το ζήτημα είχε περισσότερο τυπικό και λιγότερο ουσιαστικό χαρακτήρα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα