Οι... πασπαρτού

Γιώργος Ντυμένος
Οι... πασπαρτού

bet365

Στην τρέχουσα σεζόν έχουμε δει αρκετούς ποδοσφαιριστές να «μετατοπίζονται» για λόγους ανάγκης.
Είθισται οι παίκτες να λένε δημόσια πως «παίζω όπου μου πει ο προπονητής μου». Αλλοι το πιστεύουν και άλλοι είτε «αρπάζονται» και δεν το κάνουν, είτε αγωνίζονται σε κάποια καινούργια θέση σαν να κάνουν.... αγγαρεία.
Επ' ευκαιρία της διαφαινόμενης προώθησης του Λεοζίνιο σε θέση φορ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Γηραιός δεν θα έχει τους Περόνε, Λουκίνα, ας θυμηθούμε τις πιο «τρανταχτές» μετατοπίσεις που έχουν γίνει ως τώρα στην Σούπερ Λιγκ. Στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που από πέρσι έχουμε αρχίσει να τους βλέπουμε σε καινούργιους ρόλους. Π.χ. τον Ούμπιδες στον Ατρόμητο ως «οκτάρι» - μόλις στο ματς με την Ξάνθη επέστρεψε στα άκρα – ή τον Ναβάρο της Λάρισας ως δεξιό μπακ, καθώς έχει «γυρίσει» πίσω από την εποχή της Καλλονής ή τον Ναδάλες του ΠΑΣ στα στόπερ.
ΜΠΕΡΤΟΣ: Ο 27χρονος έχει κατά καιρούς βρεθεί στο κέντρο της άμυνας παίζοντας στην Ξάνθη, αλλά στόπερ δεν τον λες. Πόσο μάλλον όταν παρτενέρ του στην Λεωφόρο ήταν ο Κουρμπέλης που επίσης δεν είναι κλασικός κεντρικός αμυντικός. Κόντρα στον Παναθηναϊκό οι Αρκάδες ήταν χωρίς στόπερ.... στόπερ. Χωρίς παίκτη που η θέση του να είναι αυτή. Ο Σεφίλ δεν πάει καλά και βρέθηκε στον πάγκο, ο Ζουμά είναι ανέτοιμος και ο Τριανταφυλλόπουλος τραυματίας.
ΛΟΥΣΕΡΟ: Ο Αργεντινός για χρόνια στα μέρη μας έχει δείξει πως είναι παίκτης-πασπαρτού. Τώρα στα 32 του έδειξε πως μπορεί να παίξει και αριστερός μπακ. Η Ξάνθη είχε τραυματία τον βασικό της Γουάλας, τον αναπληρωματικό δεξιό οπισθοφύλακα Παπαγεωργίου και έτσι είδαμε σε δύο ματς τον έμπειρο μέσο να ξεκινά στο άκρο της άμυνας.
ΚΛΕΣΙΟ: Ο 22χρονος ήρθε τον περασμένο Γενάρη στον Παναιτωλικό, ως κλασικός εξτρέμ. Τα «καναρίνια» όμως γνώριζαν πως μία φορά είχε παίξει στη Μπενφίκα και δεξί μπακ. Στο ματς των Χανίων ο Μύγας ήταν άρρωστος, ο Κουτρομάνος που υπό προϋποθέσεις παίζει εκεί έχει υποστεί θλάση, άρα δεν το σκέφτηκαν πολύ. Ξεκίνησε δεξιός οπισθοφύλακας κόντρα στον Πλατανιά.
ΓΚΙΟΑΤΑ: Στον Πανιώνιο ο Γκιοάτα πέρασε το καλοκαίρι τα δοκιμαστικά και αποκτήθηκε ως τρίτος στόπερ. Εκεί έπαιξε στην Ξάνθη, απόντος του Οικονόμου. Τώρα τον μάθαμε και δεξιό μπακ. Στο Καυταντζόγλειο αγωνίστηκε εκεί και πλέον ενδέχεται ο 22χρονος Καμερουνέζος να μετατοπιστεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα