Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Ιμπάρμπο!

Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Ιμπάρμπο!

Νίκος Αθανασίου
Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Ιμπάρμπο!

bet365

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο ένιωσε πόνο στον αχίλειο τένοντα και αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού. Πανέτοιμος ο Κουλιμπαλί για Ξάνθη.

Νέο πρόβλημα για τον Αντρέα Στραματσόνι ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Σκόντα Ξάνθη στην Λεωφόρο. Ο Ιταλός τεχνικός είδε τον Βίκτορ Ιμπάρμπο να αποχωρεί στο τέλος του προγράμματος, καθώς ο Κολομβιαβός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον αχίλειο τένοντα. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί αύριο, αν και δεν φαίνεται κάτι σοβαρό.

Από κει και πέρα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί προπονήθηκε κανονικά και είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Ιβάνοφ έκανε γυμναστήριο και ο Ρέις θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, ο Τελάντερ απουσίασε με άδεια, όπως και οι Μπεργκ, Λουντ και Γουακάσο, λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα