Η γεμάτη ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη

Η γεμάτη ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη

Η γεμάτη ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη και στη γεμάτη ατζέντα του υπάρχουν σημαντικά θέματα, που αφορούν τον ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο (ΕΠΟ) και το τηλεοπτικό κανάλι.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» αναμένεται, μέσα στις επόμενες ώρες, στη Θεσσαλονίκη και μπροστά του έχει πολλά και σημαντικά θέματα να ασχοληθεί δρομολογώντας τις επόμενες κινήσεις του.

Αρχικά, η παρουσία του συνδυάζεται με την επερχόμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πρωί της Δευτέρας 17/10, όπου αναμένεται να επικυρωθούν οι αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και η είσοδος του στη θέση του προέδρου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο ομογενής επιχειρηματίας θα ενημερωθεί από συνεργάτες του για μια σειρά θεμάτων, που αφορούν τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα, αλλά και για τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με κυριότερη την όλη διαδικασία γύρω από τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια τοποθέτησή του, πρωτίστως όμως θα ενημερωθεί και αναμένεται να δώσει τις κατευθύνσεις για τη θέση και την στάση του επίσημου ΠΑΟΚ.

Ένα ακόμη ζήτημα το οποίο είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του Ιβάν Σαββίδη είναι αυτό του τηλεοπτικού καναλιού για το οποίο σύντομα, όπως λένε στενοί συνεργάτες του, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα