«Προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ ή Grexit»

Δημήτρης Τομαράς
«Προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ ή Grexit»

bet365

H FIFA, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη στείλει επιστολή στην ΕΠΟ, ενημερώνοντάς την ότι διαφωνεί με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και την μετάθεση του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών!

Στην ΕΠΟ είναι ενήμεροι για την θέση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σχετικά με τις εξελίξεις που προέκυψαν από τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου και την μετάθεση των εκλογών, μετά από επιστολή που έφτασε στο Γουδή.

Οι πληροφορίες θέλουν τη FIFA να διαφωνεί με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και να είναι κάθετη με το ενδεχόμενο μετάθεσης των εκλογών.

Όπως έλεγαν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο ποδόσφαιρο, πλέον δύο είναι τα ενδεχόμενα για την ΕΠΟ. Ή να διοριστεί προσωρινή διοίκηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και να... δείξει εκείνη το πως θα πάει η Ομοσπονδία στις εκλογές (σ.σ. ένα πολύ πιθανό σενάριο), κάτι που ζήτησε και ο Σταύρος Κοντονής ή να πάμε σε Grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και την Παρασκευή αναμένεται η επίσημη απόφαση της FIFA.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Από την ΕΠΟ έγινε γνωστό πως ελήφθη από την FIFA επιστολή, με την οποία ενημερώνεται, ότι την Παρασκευή 14/10 θα συνεδριάσει το συμβούλιο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκειμένου να εξετάσει το ελληνικό ζήτημα και να λάβει αποφάσεις και ότι μέχρι την συνεδρίαση δεν πρέπει να σημειωθεί καμία εξέλιξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα