Και επίσημα εποχή Καρυπίδη στον Αρη!

Και επίσημα εποχή Καρυπίδη στον Αρη!

Gazzetta team
Και επίσημα εποχή Καρυπίδη στον Αρη!

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης κέρδισε το ισχυρό στοίχημα που είχε βάλει καθώς το Γενικό Εμπορικό Μητρώο επικύρωσε τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης που αποτελούσε το τελικό στάδιο στη σύσταση της νέας εταιρίας.

Η ανάρτηση της νέας διοίκησης στο ΓΕ.ΜΗ ήταν η τελευταία διαδικασία που έπρεπε να “τρέξει” για να κλείσει ο κύκλος των διεργασιών για τη σύσταση της νέας εταιρίας. Για περίπου 20 ημέρες, το ζήτημα ήταν στο “ψυγείο” και παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων περί κινήσεων νομιμότητας και ό,τι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, στον Άρη ήταν λογικό να κάθονταν σε... αναμμένα κάρβουνα. Η αγωνία των “κίτρινων” έληξε σήμερα καθώς μπήκαν οι υπογραφές από τον Διευθυντή και Υποδιευθυντή της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Αυτό σημαίνει ότι η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα και φυσικά πως ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει και επίσημα το εγχείρημα την ΠΑΕ Άρης.

Αναμφίβολα, πρόκειται για τη μεγάλη δικαίωση για τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης δεδομένων ασφαλώς και των σχετικών δεσμεύσεών του προς τους φιλάθλους της ομάδας από την περασμένη άνοιξη. Είχε αναφερθεί επίσημα στη συγκεκριμένη διαδικασία και παρότι ήταν φανερό ότι τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ περιορισμένα, ανταποκρίθηκε σε όλες τις υποσχέσεις του. Και αυτή η διαδικασία έτρεξε παράλληλα των μεταγραφικών κινήσεων και της δημιουργίας ομάδας που θα επιδιώξει το αυτονόητο, δηλαδή την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα