Δεν γλιτώνει την επέμβαση ο Λέσκοτ!

Δεν γλιτώνει την επέμβαση ο Λέσκοτ!

Γιώργος Τσακίρης
Δεν γλιτώνει την επέμβαση ο Λέσκοτ!

bet365

Σε αρθροσκόπηση θα υποβληθεί ο Άγγλος στόπερ της ΑΕΚ όπως συναποφάσισαν Γουίλιαμς και Νικολάου.

Το χρονοδιάγραμμα δεν είναι ασφαλές αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο Λέσκοτ θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα και την Παρασκευή θα βρει... χρόνο ο Γουίλιαμς για να του κάνει μία απλή αρθροσκόπηση και να του αφαιρέσει το σωματίδιο του χόνδρου αφού και οι δύο γιατροί συμφωνούν ότι δεν είναι κάτι το περισσότερο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Μετά από νέα επαφή ανάμεσα στον γιατρό του Τζόλεον Λέσκοτ και το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, αποφασίστηκε από κοινού ότι το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή στο γόνατο θα αντιμετωπισθεί με αρθροσκοπική επέμβαση.

Ο Τζόλεον Λέσκοτ θα μεταβεί στο Λονδίνο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον Αγγλο ορθοπεδικό, Αντι Γουίλιαμς. Μετά την επέμβαση, ο αθλητής θα παραμείνει στην Αγγλία για να ακολουθήσει εκεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα