Ουστ λαμόγια έξω από το ποδόσφαιρο!

Ουστ λαμόγια έξω από το ποδόσφαιρο!

Τάσος Νικολογιάννης Τάσος Νικολογιάννης
Ουστ λαμόγια έξω από το ποδόσφαιρο!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης μυρίζει την μπόχα από τα όσα γίνονται ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, αναφέρεται σε όσους κράζουν τον Βίκτωρα, αλλά πανηγύριζαν τα πρωταθλήματα του Θωμά, και καλεί τα λαμόγια που μας έχουν στερήσει τις Κυριακές μας να ξεκουμπιστούν από το ποδόσφαιρο.

Μπόχα και δυσωδία. Αυτό νοιώθουν , όσοι διαβάζουν και βλέπουν το τι γίνεται με αυτές τις εκλογές της ΕΠΟ, όπου τα πακέτα πάνε και έρχονται λες και το χρήμα στην Ελλάδα ρέει …αφθονο. Την στιγμή , που υπάρχει πολύς κόσμος , που πεινάει, την στιγμή, που τα τελευταία χρόνια μας έχουν σφίξει μία θηλιά στον λαιμό και έχουμε κάνει το σ@@@@@ μας παξιμάδι, για να μπορέσουμε να ζήσουμε, διαβάζουμε και επίσημες καταγγελίες, που λένε για την εξαγορά ψήφων στην ΕΠΟ με 700 χιλιάρικα, 400 χιλιάρικα και ποιος ξέρει και πόσα άλλα χρήματα. Όχι ότι πέφτουμε από τα σύννεφα, όσοι παρακολουθούμε τα πράγματα από κοντά , αλλά μιλάμε για μία μεγάλη πρόκληση αυτή την εποχή, για όλους τους Ελληνες πολίτες και αυτά, που περνάνε. Για να κερδίσουν τις εκλογές στην ΕΠΟ οι σακούλες και τα σακ βουαγιάζ με τα τούβλα …πάνε και έρχονται. Ξεφτίλα και ντροπή. Το σύστημα κάνει, ότι μπορεί, για να κρατηθεί γατζωμένο στην εξουσία και να συνεχίσει να τρώει τις σάρκες μας και να μας στερεί τις Κυριακές μας. Και επειδή κάποιοι θα μου το πείτε φυσικά και δεν μου αρέσει καθόλου, που ο Θωμάς Μητρόπουλος, εμπλέκεται υπέρ της αντιπολίτευσης. Ο άνθρωπος , που στέρησε με το έτσι θέλω πρωταθλήματα από τον Παναθηναϊκό και δημιούργησε την παράγκα. Εγώ, όμως, έχω μία σταθερή άποψη και λέω, ότι τον Θωμά Μητρόπουλο, δεν το θέλω στο ποδόσφαιρο. Κάθαρση με τον Θωμά δεν κάνεις. Περιέργως, όμως, βλέπω, ότι αυτοί, που σήμερα λένε για τον Θωμά Μητρόπουλο και τον κατηγορούν για τις μεθόδους του , πριν μερικά χρόνια μας έβγαζαν τρελούς όλους εμάς που λέγαμε, ότι η παράγκα μας στερεί τα πρωταθλήματα και τότε ήταν φίλος τους. Μία ματιά στο τι έγραφαν τότε οι εφημερίδες και τα …σάιτ κόκκινης απόχρωσης και κάποιοι …αντικειμενικοί και τι γράφουν σήμερα και το ….ξεβράκωμα είναι φανερό.

Εγώ αυτό, που θέλω είναι το 50-50 και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να πηγαίνει να βλέπει τα παιχνίδια χωρίς να είναι βέβαιος από πριν για το αποτέλεσμα. Με την σημερινή κατάσταση αυτό δεν μπορεί να γίνει και ο ευνοούμενος θα είναι μόνο ένας, που έχει ….λυσσάξει να πάει πιο πίσω τις εκλογές, για να κερδίσει χρόνο, επειδή αν γίνουν στις 26 Οκτωβρίου θα τις χάσει…. Μέχρι να γίνουν οι εκλογές , όμως, είναι βέβαιο ότι το σύστημα θα οργιάσει. Και τις επόμενες τρεις εβδομάδες , η παραπάνω εβδομάδες αν δεν γίνουν οι εκλογές στις 26 Οκτωβρίου θα αρχίσουμε να βλέπουμε και πάλι Παππάδες, Βοσκάκηδες, Δημητρόπουλους, Μάνταλους, Σπάθες να διαμορφώνουν αποτελέσματα και να αλλοιώνουν την βαθμολογία.

Για αυτό και με αφορμή και τις εκλογές και τα πακέτα, που πάνε και έρχονται λέω κάτι, που εκφράζει και όσους αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Ουστ λαμόγια, έξω από το ποδόσφαιρο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.