Έρχεται η ώρα του Ρομαό

Έρχεται η ώρα του Ρομαό

Έρχεται η ώρα του Ρομαό

bet365

O Αλεξί Ρομαό... ανεβαίνει συνεχώς κι ο Πάουλο Μπέντο μπορεί να υπολογίζει περισσότερο σ' αυτόν.

Το 1' που αγωνίστηκε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις δεν πρόλαβε ούτε να ιδρώσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ωστόσο, ο Τογκολέζος μέσος έχει δουλέψει αρκετά αυτό το διάστημα στο Ρέντη, ενώ ήταν και βασικός στη νίκη της εθνικής του ομάδας επί της Μοζαμβίκης. Ο Πάουλο Μπέντο τον εκτιμά ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να τον δούμε κόντρα στον Πανιώνιο.

Βέβαια, για την αρχική 11άδα ο άξονας φέρεται ότι έχει... καπαρωθεί από τους Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Μάριν, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει απαραίτητες ανάσες ο Σέρβος που μετρά γεμάτα ματς τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με της εθνικής Σερβίας.

Στις 5/9 έπαιξε 90' στο 2-2 με την Ιρλανδία, στις 6/10 άλλα 90' στη νίκη με 3-0 επί της Μολδαβίας ενώ στς 9/10 δεν βγήκε ούτε λεπτό στη νίκη με 3-2 επί της Αυστρίας.

Με τους πρωταθλητές Ελλάδας; Μετρά 9 90λεπτα και 1 120λεπτο απέναντι στην Αρούκα! Ακούραστα πνευμόνια που σίγουρα θα χρειαστούν συντήρηση κι ο Ρομαό είναι μια σούπερ λύση για το... σέρβις του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα