Τα (νέα) δεδομένα με Μανιάτη

Τα (νέα) δεδομένα με Μανιάτη

Δημήτρης Τομαράς
Τα (νέα) δεδομένα με Μανιάτη

bet365

Ο Πάουλο Μπέντο φέρεται να μετέφερε στον Μίκαελ Σκίμπε πως δεν έχει πρόβλημα να γυρίσει κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Γιάννης Μανιάτης ακόμα και... σήμερα, αρκεί να πάρει το διοικητικό ΟΚ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην κουβέντα που είχε με τον Σκίμπε, του έκανε γνωστό πως προσωπικά δεν είχε πάρει καμία απόφαση για τον Μανιάτη. "Ήταν μία κατάσταση την οποία βρήκα στην ομάδα με τον παίκτη να προπονείται ατομικά. Δεν ήταν δική μου απόφαση. Εγώ ήξερα πως αναζητούσε ομάδα και πως δεν θα έμενε", φέρεται να είπε στον Γερμανό τεχνικό ο Πάουλο Μπέντο.

Ο έμπειρος Ίβηρας κόουτς επίσης μετέφερε προς τον τεχνικό της Εθνικής πως εάν πάρει το ΟΚ σε διοικητικό επίπεδο δεν έχει... θέμα να επανεντάξει ακόμα και... σήμερα τον Γιάννη Μανιάτη στις προπονήσεις στον Ρέντη. Εφόσον βέβαια ανάψει το πράσινο φως η διοίκηση και κυρίως για προπόνηση. Είναι πάντως μία πιθανότητα ο Γιάννης Μανιάτης να προπονείται πλέον κανονικά και τον Γενάρη να κοιτάξει (ξανά) να βρει ομάδα στο εξωτερικό. Ως προς την όποια συζήτηση για πιθανό χρόνο συμμετοχής ο Μπέντο περισσότερο θα ήταν θετικός για τον Μανιάτη ως δεξιό μπακ παρά στο κέντρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα