Προβάδισμα στην... τριάδα Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Προβάδισμα στην... τριάδα Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς και Μάριν

bet365

Σιγά σιγά σχηματίζεται στο μυαλό του Πάουλο Μπέντο το πλάνο του για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Έχουμε ήδη επισημάνει πως ο Καπίνο θα είναι κίπερ, Μποτία και Βιάνα οι δύο στόπερ και Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια οι δύο ακραίοι μπακ.
Για το κέντρο αυτήν την στιγμή φαίνεται πως το προβάδισμα το αποκτούν οι Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς. Δεκάρι ο Μάριν σε αυτήν την... τριάδα του άξονα και ένας εκ των δύο εξτρέμ ο Σεμπά. Για φορ προορίζεται ο Ιντέγε ενώ... ερωτηματικό είναι ο έτερος πλάγιος επιθετικός. Ο Καρντόσο θα μπορούσε να πάρει μία ευκαιρία για την γραμμή κρούσης αλλά με βάση την εικόνα στα ματς αλλά και αυτό το διάστημα στον Ρέντη δεν δείχνει ακόμα στο 100%.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα