ΕΠΣ Ηρακλείου: «Ατέρμονος πόλεμος...»

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΣ Ηρακλείου: «Ατέρμονος πόλεμος...»

bet365

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου η οποία στέκεται στην τελευταία άρνηση της «συμμαχίας» για συναίνεση στην πρόταση για εκλογική επιτροπή.

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ηρακλείου με αφορμή την τελευταία άρνηση της "συμμαχίας" για συναίνεση στην πρόταση (για εκλογική επιτροπή) του Χρήστου Σάββα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου:
«Θα θέλαμε με αφορμή την τελευταία άρνηση της "συμμαχίας" για συναίνεση στην πρόταση (για εκλογική επιτροπή) του Χρήστου Σάββα και βλέποντας την παράταξη της να συνεχίζει ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ και να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από γνωστά φαντάσματα του παρελθόντος, που οδηγούν το ποδόσφαιρο μας σε ένα ατέρμονο πόλεμο δικαστικών μαχών, φουσκωτών - μπράβων - εκβιασμών – απειλών και εξαγοράς συνειδήσεων, να δηλώσουμε τα εξής...

Ως ΕΠΣ Ηρακλείου, τα τελευταία χρόνια δίνουμε το δικό μας αγώνα με ελάχιστους συμμάχους για να αλλάξουμε αυτό το έκτρωμα και σάπιο σύστημα που μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί οι ελάχιστοι το τελευταίο καιρό γίναμε πολλοί. Δυστυχώς όμως, όπου μυρίζει εξουσία, εμφανίζονται και αρκετοί δελφίνοι, που στην συγκεκριμένη περίπτωση περισσότερο με ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ μοιάζουν, που παλαιότερα είχαν κατασπαράξει τη σάρκα του ποδοσφαίρου μας και οι οποίοι τορπίλισαν ακόμα και τη δική μας συνάντηση στις 17 Ιουλίου για ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ στο Ηράκλειο (όπου παραδόξως το λεγόμενο "σύστημα" τη ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ και την ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ).

Μάλιστα όσο κι αν ο καλός φίλος Βαγγέλης Γραμμένος, από τους πλέον ικανούς παράγοντες, χαίρει της εκτίμησης μας και ως γνωστό ΕΙΧΕ την αμέριστη συμπαράσταση μας, όσο κι αν θεωρούμε τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ εκ των ελαχίστων παραγόντων που δίνουν ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ και που επιθυμούν και προσπαθούν με πείσμα για ένα καθαρό ποδόσφαιρο, όσο κι αν σεβόμαστε και εκτιμούμε το ΗΘΟΣ και την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ αρκετών εκ των συναδέλφων προέδρων Ενώσεων που ανήκουν στην συμμαχία, χωρίς να μπορούμε να εκφραστούμε για τον κύριο Αλαφούζο, αφού δεν μας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να τον συναντήσουμε αλλά που σεβάστηκε και αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, θεωρούμε πλέον ΣΙΓΟΥΡΟ ότι η "συμμαχία" έχει ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ, ακριβώς γιατί οι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ σύμμαχοί της έχουν διαφορετική φιλοσοφία, ήθος, αρχές και στόχους....

Ακόμα πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχουν ικανά και ηθικά στελέχη και στις δύο παρατάξεις, τα οποία από ΚΟΙΝΟΥ μπορούν να απαγκιστρώσουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα και να το επιστρέψουν στον ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ, τον Έλληνα φίλαθλο. Σήμερα δυστυχώς οι οιωνοί είναι κακοί και όλα αυτά που βλέπουμε, δείχνουν ότι για ΚΑΠΟΙΟΥΣ δεν είναι σκοπός και στόχος η ΑΛΛΑΓΗ, αλλά η ΕΝΑΛΛΑΓΗ σε κάποιο νέο ΣΥΣΤΗΜΑ και η επανίδρυση της πάλαι ποτέ ΠΑΡΑΓΚΑΣ..

Σύμφωνα με αυτά που πρεσβεύει το ποδοσφαιρικό ήθος της Ένωσής μας, δηλώνουμε ότι η ΕΠΣ Ηρακλείου δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει ποτέ μέλος και μέρος σε κανένα σύστημα, αντίθετα είμαστε από σήμερα ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της ΔΗΘΕΝ αντιπολίτευσης και των ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΩΝ, με μοναδικό στόχο και σκοπό ένα καθαρό ποδόσφαιρο, πιστεύοντας ότι η ΕΛΠΙΔΑ δεν έχει χαθεί και μπορούμε ακόμα και ΤΩΡΑ να πάμε ΟΛΟΙ μαζί οι υγιώς σκεπτόμενοι παράγοντες από ΚΟΙΝΟΥ το ποδόσφαιρο μας μπροστά, επιστρέφοντας τα Σαββατοκύριακα στους Έλληνες φιλάθλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα