English… Hart!

Gazzetta team
English… Hart!

bet365

Η Αγγλία πέρασε δύσκολες στιγμές στην Σλοβενία, όμως είχε σε εκπληκτική μέρα τον Τζο Χαρτ και πήρε 0-0. Νίκες για Γερμανία, Πολωνία.

Το απόλυτο της Αγγλίας στα προκριματικά του Mundial έλαβε τέλος στην Σλοβενία, όπου η ομάδα του Σρέτσκο Κάτανετς ήταν καλύτερη από τα Τρία Λιοντάρια, είχε δύο δοκάρια σε ένα ματς που τελείωσε τελικά χωρίς γκολ κυρίως χάρη στον Τζο Χαρτ που έκανε κάποιες καταπληκτικές επεμβάσεις. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κόντρα σε μια ομάδα που δεν έκανε σουτ στα πρώτα 45 λεπτά και ο Κούρτιτς με όμορφο φαλτσαριστό σουτ ύστερα από φάση διαρκείας είχε την καλύτερη φάση στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι Σλοβένοι μπήκαν καλά και έκρυψαν το τόπι όμως η τελική πάσα του Ιλιτιτς δεν βρήκε αποδέκτη για να κάνει ο Χαρτ την επέμβαση της σεζόν σε κεφαλιά του Κούρτιτς στο παραθυράκι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Ο keeper της Τορίνο απέκρουσε στη συνέχεια σε τετ-α-τετ κρατώντας ξανά το «μηδέν» και στη συνέχεια η Αγγλία ανέβηκε με την είσοδο του Ρούνεϊ στο τελευταίο τέταρτο και είχε την καλύτερη στιγμή της με σουτάρα του Λίνγκαρντ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μασρίτης, Γιαν Ομπλακ.

Εύκολα η Γερμανία!
Μπορεί στα τελικά του Euro η Γερμανία να... ίδρωσε να κάμψει την αντίσταση της Βορείου Ιρλανδίας (1-0), ωστόσο στο Αννόβερο ήταν άνετη! Εντός έδρας νίκη 2-0, τα πάντσερ έκαναν το τρία στα τρία, ενώ κράτησαν ξανά την εστία τους ανέπαφη. Αντίθετα, η Β. Ιρλανδία δέχθηκε δυο γκολ για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2014 (Ρουμανία). Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και σε τέσσερα λεπτά είχε... καθαρίσει. Στο 13' ο Ντράξλερ με εντυπωσιακό σουτ πέτυχε το 1-0 και στο 17' από πάσα του Χούμελς, ο Κεντίρα με κεφαλιά πέτυχε το 2-0! Οι Γερμανοί είχαν τον έλεγχο, αλλά κατέβασαν ρυθμό. Στο 38'... πανηγύρισαν για λίγα δεύτερα, όταν από πάσα του Χούμελς ο Μίλερ σκόραρε. Ωστόσο το γκολ δε μέτρησε, αφού η μπάλα φάνηκε να περνά την τελική γραμμή. Η ομάδα του Λεβ είχε την υπεροχή και στην επανάληψη, αλλά όχι την... όρεξη να ανεβάσει ταχύτητα. Ο Γκέτσε και ο Κίμιχ είχαν δυο καλές προσπάθειες, χωρίς όμως να βρουν στόχο.

Λέβα ο... λυτρωτής!
Λεβαντόφσκι εσύ σούπερ σταρ! Ο φορ της Μπάγερν έπαιξε... ξανά για τον Μίλικ και με το γκολ του στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη κόντρα στην Αρμενία, ενώ κράτησε την ομάδα του στην κορυφή (μαζι με το Μαυροβούνιο). Είχε προηγηθεί άλλωστε το απίθανο χατ τρικ του απέναντι στη Δανία. Οι Πολωνοί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους φιλοξενούμενους, δυσκολεύθηκαν να σπάσουν την άμυνά τους. Τα πράγματα δεν έγιναν πιο εύκολα, ούτε όταν αποβλήθηκε ο Αντονιάν στο 30'. Το τέρμα για την Πολωνία ήρθε στο 48' από... αυτογκόλ του Μκογιάν. Ωστόσο, στο 50' ο Πιτσελι κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά και η λύτρωση ήρθε στο 90+5' από τον Λεβαντόφσκι.

Πρώτη νίκη με Μακ!
Αν έχανε... χανόταν! Η Σλοβακία ήταν χωρίς νίκη μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και ο Κόζακ ένα βήμα πριν την απόλυση! Ωστόσο, κόντρα στη Σκωτία έκανε ένα εξαιρετικό ματς και πήρε το τρίποντο επικρατώντας 3-0. Σούπερ ο Μακ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ κι έκανε ασίστ. Στο 18' ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, και στο 56' ο ίδιος πέτυχε το 2-0. Στο 68' από δική του πάσα ο Νέμεθ διαμόρφωσε το 3-0.

Aποτελέσματα

Τσεχία - Αζερμπαϊτζάν 0-0

Δανία - Μαυροβούνιο 0-1

Γερμανία - Β. Ιρλανδία 2-0

Λιθουανία - Μάλτα 2-0

Νορβηγία - Σαν Μαρίνο 4-1

Πολωνία - Αρμενία 2-1

Σλοβακία - Σκωτία 3-0

Σλοβενία - Αγγλία 0-0

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα