Πρόβλημα ο Ντίκακ, πάλι εκτός ο Σιμόες...

Πρόβλημα ο Ντίκακ, πάλι εκτός ο Σιμόες...

Γιώργος Τσακίρης
Πρόβλημα ο Ντίκακ, πάλι εκτός ο Σιμόες...

bet365

Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Ισπανός μπακ της ΑΕΚ έπειτα από χτύπημα στην κνήμη, πάλι στο γυμνασήριο ο Σιμόες που δεν δείχνει να προλβαίνει την Λάρισα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δείχνουν να μην έχουν σταματημό στην ΑΕΚ. Στην απογευματινή προπόνηση ο Ντίντακ Βίλα σε μία σύγκρουση χτύπησε (σ.σ.: βαθύ σκίσιμο) στην κνήμη και σταμάτησε την προπόνηση και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Αύριο θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος αν και από τη στιγμή που πρόκειται για θλαστικό τραύμα δύσκολα θα χάσει το ματς με την ΑΕΛ (αν και θα πρέπει να περιμένουμε να φανεί).

Από κει και πέρα στα πιο σημαντικά νέα της προπόνησης ο Σιμόες συνέχισε σε ιδιαίτερα επιφυλακτικό πρόγραμμα εκγύμνασης στο γυμναστήριο, δεν ανέβασε ένταση και επί της ουσίας δείχνει δύσκολο να προλάβει το ματς στην Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ, τη στιγμή που ο Τζόλεον Λέσκοτ συνέχισε το προσωπικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

«Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Ντίντακ Βιλά υπέστη ένα θλαστικό τραύμα κνήμης και αποχώρησε από την προπόνηση. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο. Οι Ρόναλντ Βάργκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Αντρέ Σιμόες πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Τζόλεον Λέσκοτ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης. Η προπόνηση της Τετάρτης έχει οριστεί για τις 10:30», αναφέρει (και) το δελτίο Τύπου της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα