Χολέμπας σε Σκίμπε: «Μην με ξαναβάλεις εξτρέμ»!

Χολέμπας σε Σκίμπε: «Μην με ξαναβάλεις εξτρέμ»!

Δημήτρης Τομαράς
Χολέμπας σε Σκίμπε: «Μην με ξαναβάλεις εξτρέμ»!

bet365

Ο Χοσέ Χολέμπας αποδίδει σε μεγάλο βαθμό την αποχώρησή του στον Μίκαελ Σκίμπε και το Gazzetta.gr ξετυλίγει το... κουβάρι της ιστορίας και πως φτάσαμε στους τίτλους τέλους.

Μετά το φιλικό της Εθνικής με την Ολλανδία όπου ο Χολέμπας δεν είχε πάει τόσο καλά έπιασε τον Σκίμπε για να του κάνει παράπονα για το γεγονός ότι έπαιξε ως εξτρέμ.

«Μην με ξαναβάλεις εξτρέμ! Δεν μπορώ να αποδώσω καλά εκεί. Να με βάζεις στην θέση που παίζω στην άμυνα», φέρεται να είπε ο Χολέμπας προς τον Γερμανό τεχνικό. «Καταλαβαίνω και σέβομαι αυτό που λες αλλά πρέπει να καταλάβεις πως τις αποφάσεις εδώ δεν τις παίρνεις εσύ αλλά εγώ. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις και έχω και την ευθύνη», του απάντησε ο Μίκαελ Σκίμπε που δεν τον είχε στην πρώτη... γραμμή των επιλογών του για αριστερό μπακ.

Ουσιαστικά οι δύο άνδρες τα... έσπασαν σε εκείνο το χρονικό σημείο. Παράλληλα ο Χοσέ Χολέμπας καιρό τώρα ουσιαστικά μιλούσε μόνο με τον Κώστα Μήτρογλου. Δεν είχε πολλά πολλά σχεδόν με κανέναν άλλο και έμοιαζε σαν να είναι... ξένο σώμα. Αρχικά ο Σκίμπε ήταν να μην τον καλέσει καν στα ματς με Γιβραλτάρ, Κύπρο και Εσθονία. Έκαναν μία νέα κουβέντα και κοινή προσπάθεια να τα βρουν.
Επειδή όμως δεν αγωνίστηκε με το Γιβραλτάρ ο Χολέμπας έσπευσε να κάνει ξανά έντονα παράπονα. Ο Σκίμπε φέρεται μετά να ξεκαθάρισε πως δεν κρατάει με το... ζόρι κανέναν στην Εθνική. Πως τις επιλογές τις κάνει ο ίδιος και φυσικά κρίνεται γι' αυτές. Φτάσαμε στο σημείο λοιπόν που ο Χοσέ Χολέμπας ένιωσε να μην τον σέβονται καθόλου όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Gazzetta.gr και ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας να θεωρεί από την άλλη πως απέναντί του ήταν όσο πιο δίκαιος γινόταν... Και κάπως έτσι φτάσαμε στους τίτλους τέλους για τον Χοσέ Χολέμπας. Έναν παίκτη που πάντως συνολικά... έφτιαξε για τα καλά το όνομά του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και μέσω των Πειραιωτών και της Εθνικής έπαιξε σε Ιταλία και μετά σε Αγγλία.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα