Με Χαμντανί η προπόνηση

Με Χαμντανί η προπόνηση

bet365

Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το ματς με τον Πλατανιά.

Εν τέλει το πρόβλημα που προέκυψε στο φιλικό με την Κ20 δεν ήταν τόσο σημαντικό. Ο Χαμντανί στην προπόνηση της Τρίτης προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για το παιχνίδι με τον Πλατανιά (Σάββατο 15/10).

Ο Ιγκλέσιας από την άλλη συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, μιας και νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο και μένει να δούμε στην προπόνηση της Τετάρτης πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του.

Τέλος, μετά την προπόνηση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδειξε βίντεο στους παίκτες από το φιλικό με την Κ20 και εστίασε σε συγκεκριμένες στιγμές του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα