Πέντε επιστροφές, σύσπαση ο Ιβανόφ, τράβηγμα ο Ρέις!

Πέντε επιστροφές, σύσπαση ο Ιβανόφ, τράβηγμα ο Ρέις!

Νίκος Αθανασίου
Πέντε επιστροφές, σύσπαση ο Ιβανόφ, τράβηγμα ο Ρέις!

bet365

Γέμισε η «φαρέτρα» του Στραματσόνι ενόψει Ξάνθης, με την επιστροφή Ιμπάρμπο, Μέστο, Λέτο, Μπουμάλ και Κοτσόλη. Νοκ άουτ ο Ρέις, αμφίβολος ο Ιβανόφ.

Μετά το ισόπαλο 2-2 στην Ελευσίνα, ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε ρεπό την Δευτέρα στους παίκτες του και την Τρίτη οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ο Ιταλός τεχνικός είδε με ικανοποίηση αρκετούς από τους τραυματίες του περασμένου διαστήματος να επιστρέφουν αλλά και πάλι δεν λείπουν τα προβλήματα. Ας ξεκινήσουμε με τα ευχάριστα. Λέτο, Μέστο, Μπουμάλ, Ιμπάρμπο και Κοτσόλης προπονήθηκαν κανονικά και είναι διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στην Λεωφόρο ενώ ο Εμποκού επέστρεψε από τις υποχρεώσεις που είχε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Στον αντίποδα, ο Ρέις έχει τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει για το επόμενο δεκαπενθήμερο νοκ-άουτ. Ο Ιβανόφ υπέστη σύσπαση στον δικέφαλο στο φιλικό της Κυριακής, ωστόσο, από το ιατρικό επιτελείο θεωρούν πως θα προλάβει να είναι «κομπλέ» για τον αγώνα με τους «ακρίτες. Ο Κουλιμπαλί έκανε θεραπεία, ο Τελάντερ βρίσκεται στην Δανία στον ειδικό γιατρό για το πέλμα του ενώ Μπεργκ, Λουντ, Γουακάσο είναι ακόμη με τις εθνικές τους ομάδες.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε γυμναστήριο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα