Πάθος, αγάπη, λατρεία για τον ΠΑΟΚ!

Πάθος, αγάπη, λατρεία για τον ΠΑΟΚ!

Πάθος, αγάπη, λατρεία για τον ΠΑΟΚ!

bet365

Η αγάπη θέλει θυσίες, αλλά στην τρέλα και το πάθος, του 54χρονου Λάμπρου Σιαμάνη από τη Δράμα, για τον ΠΑΟΚ δεν μπορείς, παρά να υποκλιθείς…

Στα 22 του χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι βγαίνοντας ζωντανός από ένα τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα στο ύψος του «ΤΙΤΑΝ» στην έξοδο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το πρόβλημα υγείας δεν του έκοψε το δρόμο, παρά τις σημαντικές δυσκολίες, προς την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι παθολογική «αρρώστια» και μοιάζει να είναι κάθε Κυριακή το… φάρμακό του.

Την ώρα που αρκετοί βαριούνται να σηκωθούν από τις πολυθρόνες τους για να πάνε μια κοντινή βόλτα στην Τούμπα, αυτός ξεκινάει από τη Δράμα, όπου είναι ενεργό μέλος του τοπικού συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ, με προορισμό τον ασπρόμαυρο «ναό». Ζει και αναπνέει για τον «Δικέφαλο».

Τον Νοέμβριο του 2014 ταξίδεψε μέχρι τη Φλωρεντία και βρέθηκε στο «Αρτέμιο Φράνκι», μαζί με περίπου 2.000 φίλους του «Δικεφάλου», για την αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα.

Φέτος, μαζί με μέλη της οικογένειας του ταξίδεψε μέχρι το Λίμπερετς της Τσεχίας, όπου και παρακολούθησε τον αγώνα με την Σλόβαν για τη 2η αγωνιστική των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι αγάπη και τρέλα ο ΠΑΟΚ. Έκανα 3600 χιλιόμετρα. Πάντα περιμένουμε ένα τέτοιο ταξίδι με τον ΠΑΟΚ. Πας με όρεξη και με αγάπη. Πρόπερσι πήγα και με τη Φιορεντίνα», υποστηρίζει ο 54χρονος φίλος των ασπρόμαυρων του Βορρά, που περιμένει πως και πως την πρόκριση της αγαπημένης του ομάδας στους «32» της διοργάνωσης για να ταξιδέψει εκ νέου στο εξωτερικό.

Η απόσταση και τα προβλήματα δεν τον πτοούν, ούτε τον λυγίζουν. «Μέχρι να φτάσουμε στο Λίμπερετς, ταλαιπωρηθήκαμε στο δρόμο από Βουδαπέστη σε Πράγα. Είχε έργα, καθυστερήσαμε αρκετά και στο γήπεδο φτάσαμε στο 10ο λεπτό όταν το σκορ, ήδη, ήταν 1-1», λέει ο Λάμπρος Σιαμάνης, που επέστρεψε από την Τσεχία στη Δράμα με δώρο τη φανέλα του Γκόικο Τσίμιροτ.

Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής τον είδε καθηλωμένο στο καροτσάκι εντός της κερκίδας και πήγε προς το μέρος του, χαρίζοντάς του τη φανέλα του. Για πρώτη φορά στη ζωή του ένας παίκτης του ΠΑΟΚ του χάρισε τη φανέλα του…

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα