Όχι επειδή το Καραϊσκάκη είναι μακράν…

Όχι επειδή το Καραϊσκάκη είναι μακράν…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για την σκέψη…ματ της…αντιπολίτευσης, να πάρει την εθνική από το Καραϊσκάκη!

Διαβάζουμε ότι η…αντιπολίτευση, με το που εκλεγεί στην ΕΠΟ-άσχετα αν στο μεταξύ ζητάει συνεχώς την αναβολή των εκλογών!!!-το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να πάρει την εθνική από το Καραϊσκάκη, αφού βέβαια πρώτα διώξει τον Βασάρα και αλλάξει τους πίνακες των διαιτητών, αφού εκεί είναι η ταμπακιέρα (τα περί εξυγίανσης έχουν καταστεί πλέον ανέκδοτο σε όλη την ελληνική ποδοσφαιρική πιάτσα)…

Έτσι, η νέα διοίκηση της ΕΠΟ, που θα προκύψει όταν γίνουν οι εκλογές, τις οποίες κινείται συνεχώς να αναβάλλει…, μετά την διαιτησία θα τακτοποιήσει και το θέμα της εθνικής ομάδας. Θα φτιάξει τη διαιτησία και θα φτιάξει και την εθνική ομάδα, σε χρόνο ντε τε! Την μεν θα την φτιάξει με νέους πίνακες, κατά σύμπτωση από τους συνδέσμους που θα καταψηφίσουν την νυν διοίκηση της ομοσπονδίας, την δε θα την φτιάξει αλλάζοντας της έδρα! Από το Καραϊσκάκη θα την πάει την εθνική αλλού! Που αλλού; Εντάξει ρε παιδί μου, θα βρούμε. Από το Καραϊσκάκη, που είναι του Ολυμπιακού να φύγει κι όπου αλλού πάει, όλα καλά. Έχουμε και το ΟΑΚΑ και την Τούμπα και τη Λεωφόρο. Μπορεί κι εκ περιτροπής!

Άλλωστε, η εθνική γιατί παίζει εδώ και πέντε χρόνια στο Καραϊσκάκη κι είναι όλοι (προπονητές και παίκτες) ευχαριστημένοι; Επειδή είναι του Ολυμπιακού! Εξυπακούεται…

Όχι επειδή είναι το μακράν πιο μοντέρνο και σύγχρονο και ασφαλές για τους οπαδούς γήπεδο της Ελλάδας.

Όχι επειδή έχει τον καλύτερο χορτοτάπητα, τον οποίο και τελειοποίησε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι.

Όχι επειδή αποτελεί κατά κοινή ομολογία μία πολύ δυνατή «έδρα», χωρίς κουλουάρ, με την εξέδρα δίπλα στο τερέν.

Όχι επειδή σε επίπεδο αποδυτηρίων είναι τα πάντα φανταστικά και για το γηπεδούχο και για το φιλοξενούμενο και για τους διαιτητές.

Έχει τόσα άλλα γήπεδα σε…καλά επίπεδα η Ελλάδα ώστε να μεταφέρουν εκεί την εθνική! Αλλά εντάξει, όλα καλά. Θα ρωτήσουν, λέει, πρώτα και τον Σκίμπε. Κι αν ο Γερμανός τους κοιτάξει και τους πει, «πάτε καλά;», τι θα κάνουν;

Θα τον διώξουν, γιατί δεν τους άφησε να πάρουν την εθνική από το Καραϊσκάκη;...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.