Πρωτιά στο νήμα για Τζαβέλλα

Πρωτιά στο νήμα για Τζαβέλλα

Gazzetta team
Πρωτιά στο νήμα για Τζαβέλλα

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επικράτησε του Παναγιώτη Γλύκου για μερικούς μόλις ψήφους στη διαδικασία ανάδειξης του MVP για το μήνα Σεπτέμβριο, που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ήταν η πρώτη φορά που το αποτέλεσμα ήταν τόσο οριακό. Η πρωτιά άλλαξε χέρια αρκετές φορές με τον Γλύκο και τον Τζαβέλλα να παλεύουν ψήφο – ψήφο για το βραβείο του 11888 MVP.

Τελικά οι χρήστες του paokfc.gr και του PAOK FC Offcial App ανέδειξαν νικητή τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Αν ήταν αγώνας στίβου, θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί το photo finish. Ο νικητής κρίθηκε με μονοψήφια διαφορά ψήφων. Η τελική καταμέτρηση έδειξε 43,40% για τον Τζαβέλλα και 43,25% για τον Γλύκο . Δείγμα ότι και οι δύο άξιζαν το βραβείο. Δυστυχώς, όμως, μόνο ένας μπορεί να είναι ο 11888 MVP Σεπτεμβρίου και το βραβείο καταλήγει στα χέρια του διεθνή αμυντικού. Πριν τραυματιστεί στην Εθνική, ο Τζαβέλλας έδειξε και πάλι την σταθερότητα που τον χαρακτήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Με εμφανίσεις γεμάτες πάθος και συγκέντρωση, σωστές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις ήταν αυτός που ηγήθηκε της αμυντικής γραμμής του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε ρόλο εγγυητή της άμυνας ήταν ο Παναγιώτης Γλύκος που δείχνει να περνά την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Σταθερός, σίγουρος και ήρεμος δείχνει την κλάση του με εντυπωσιακές επεμβάσεις και συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω. Μην ξεχνάμε πως μετρά και μια ασίστ στον Γκάρι Ροντρίγκες στο ματς με την Σλόβαν Λίμπερετς.

Τρίτος έμεινε ο Στέφανος Αθανασιάδης , ο οποίος επέστρεψε στα γκολ τον Σεπτέμβριο με τα δύο που πέτυχε στην Τσεχία, ενώ highlight ήταν και η καταπληκτική ασίστ με τακουνάκι που έβγαλε στον Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στον Παναιτωλικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα