Δύο «7» από το... χωριό στα σαλόνια!

Δύο «7» από το... χωριό στα σαλόνια!

Χριστοδουλόπουλος και Ναζλίδης, μεγάλωσαν μαζί στα Διαβατά των 11.140 κατοίκων και την Δευτέρα έρχονται αντιμέτωποι στα «σαλόνια» της Super League. 

Δύο «7» από το... χωριό στα σαλόνια!

Μεγάλωσαν μαζί, σε μία μικρή περιοχή με λιγότερους από 12.000 κατοίκους, ήταν και παραμένουν πολύ καλοί φίλοι και τώρα ετοιμάζονται να έρθουν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά στα... μεγάλα σαλόνια.

Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τον Θωμά Ναζλίδη, που με 10 μήνες διαφορά, περίπου, γέννημα θέμα Διαβατών Θεσσαλονίκης, θα... διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ. 

Μία.. κόντρα που ξεκίνησε από μικρή ηλικία, αφού ποτέ δεν υπήρξαν συμπαίκτες, ακόμα και στα τοπικά, έρχεται τώρα στην «κορύφωσή». Έμαθαν μπάλα στις ίδιες αλάνες, αλλά η πορεία τους δεν είχε ποτέ κοινό παρονομαστή.

Οι δύο φίλοι, που ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους, έχουν παίξει μία ακόμα φορά αντίπαλοι, στις 16 Ιανουαρίου του 2011, στο Παναθηναϊκός - Καβάλα 4-2, όμως αμφότεροι είχαν μπει ως αλλαγή στο ματς. Ο Λάζαρος στο 61' (σκόραρε στο 83') και ο Ναζλίδης στο 79'. 

Τώρα, βασικοί, πλέον, στα πλάνα του προπονητή τους και τα κουτσομπολιά στην Δυτική Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη αρχίσει να φουντώνουν. Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής αυτής της... άτυπης μάχης, όχι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων, μόνο, αλλά και δύο... παλιόφιλων από τα Διαβατά.

Ποιο «7άρι» - αγωνίζονται και με το ίδιο νούμερο στην φανέλα, θα πανηγυρίσει αυτή τη φορά; 

Best of internet