Κι όμως, η Ρεάλ δεν έχει (μεγάλη) ανάγκη τον Σέρχιο Ράμος!

Κι όμως, η Ρεάλ δεν έχει (μεγάλη) ανάγκη τον Σέρχιο Ράμος!

Κώστας Ζάλιαρης
Κι όμως, η Ρεάλ δεν έχει (μεγάλη) ανάγκη τον Σέρχιο Ράμος!

bet365

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί περίπου ενάμιση μήνα για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, όμως η απουσία του, αυτή τη στιγμή, δεν τρομάζει την ομάδα...

Δεδομένα, είναι από τους ποδοσφαιριστές που τους θέλεις πάντοτε διαθέσιμους και υγιής.

Δεν διανοείσαι να τραυματιστεί και δη, τόσο σοβαρά, ώστε να χάσει πολλά παιχνίδια, όπως θα γίνει το προσεχές διάστημα στη «βασίλισσα» έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε ο έμπειρος αμυντικός στο γόνατο, στο πρόσφατο ματς της Ισπανίας με την Αλβανία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Παρ' όλα αυτά, τη δεδομένη χρονική στιγμή και σε ό,τι αφορά στη θεωρία της υπόθεσης, η Ρεάλ δεν... έχει τρομοκρατηθεί από την απώλεια του αρχηγού τους.

Φέτος, ο Σέρχιο Ράμος έχει ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων στο 91% και μαζί του, πέραν του ότι η ομάδα του Ζιντάν είναι αήττητη όταν εκείνος βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, οι Μαδριλένοι έχουν διατηρήσει δύο φορές ανέπαφη την εστία τους και ο ίδιος έχει σκοράρει δις.

Το δίδυμο των Πέπε και Βαράν θα δοκιμαστεί στο χρονικό διάστημα που δεν θα μπορεί να προσφέρει ο Ράμος, όμως, την περασμένη σεζόν, με εκείνον παρών, η Ρεάλ είχε ποσοστό νικών στο 66,7% και δίχως εκείνον, το ποσοστό έφτανε στο 88%!

Τα προσεχή παιχνίδια είναι αυτά απέναντι στις Μπέτις, Λέγκια Βαρσοβίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Αλαβές και ξανά με τους Πολωνούς για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε μια σειρά αγώνων που δεν εμπνέεουν ιδιαίτερη ανησυχία για την απουσία του Ράμος από τα μετόπισθεν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα