Η Εθνική σε... ακτίνες

Gazzetta team
Η Εθνική σε... ακτίνες

bet365

Με τους περισσότερους παίκτες να έχουν πολύ καλή απόδοση η Εθνική επικράτησε με 2-0 της Εσθονίας και το gazzetta.gr... ακτινογραφεί τους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε.

Το τρία στα τρία έκανε στην Εσθονία η Εθνική επικρατώντας με 2-0, με τον Μίκαελ Σκίμπε να βλέπει τους παίκτες του να τα δίνουν όλα. Οι περισσότεροι κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση, φάνηκε στο γήπεδο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο.

Καρνέζης: Σε όλον τον αγώνα παρακολουθούσε τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν και αυτός δεν είχε ακουμπήσει καλά καλά την μπάλα. Στο 70' όμως και στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Εσθονία ο Καρνέζης έδειξε πόσο μεγάλος τερματοφύλακας είναι κρατώντας το υπερπολύτιμο 2-0 για την Εθνική μας.

Μανωλάς: Ναι μεν η Εσθονία είχε σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο, αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως απείλησε κιόλας, οπότε θα ήταν άδικο να κριθεί αυστηρά ή μη η παρουσία του Μανωλά. Η αλήθεια είναι πως έχει παίξει και καλύτερα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως ήταν κακός.

Παπασταθόπουλος: Μόλις 7 λεπτά αγωνίστηκε ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ καθώς αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού και ως εκ τούτου δεν μπορεί να κριθεί.

Τοροσίδης: Τα ίδια ισχύουν και για τον Τοροσίδη με τον αρχηγό της Εθνικής ωστόσο να έχει συμβάλει τα μέγιστα στη νίκη, καθώς ήταν αυτός που έκανε μόλις στο 2' το 0-1 με κεφαλιά.

Σταφυλίδης: Πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ «κλειδώνοντας» την σημαντική αυτή νίκη. Καθόλου άσχημα για τον αριστερό μπακ της Άουγκσμπούργκ.

Μανιάτης: Αν τον έβλεπε κάποιος δεν θα πίστευε πως δεν παίζει με τον Ολυμπιακό, ομάδα στην οποία ανήκει. Με πολλά τρεξίματα και πολλές κερδισμένες... μάχες ήταν από τους καλύτερους της σημερινής αναμέτρησης για την Εθνική μας.

Παπαδόπουλος: Αν πετύχαινε και το γκολ με την κεφαλιά θα ήταν ο απόλυτος ηγέτης. Ξεκίνησε αμυντικό χαφ, άμεσα πέρασε ως κεντρικός αμυντικός και μετά το νέο τραυματισμό του Τοροσίδη τελείωσε το ματς ως δεξί μπακ. Ε τι άλλο να έκανε σήμερα ο Παπαδόπουλος;

Μπακασέτας: Μετά από κάθε νίκη όλα είναι μια χαρά, αλλά από την άλλη σήμερα ο Μπακασέτας δεν έκανε και το φοβερό παιχνίδι, ας το πούμε μέτριο...

Μάνταλος: Είχε μια ασίστ, ένα δοκάρι και συνολικά μια πολύ καλή παρουσία στην σημερινή αναμέτρηση. Τον καλό Μάνταλο τον έχει ανάγκη η Εθνική και σήμερα έδειξε πως μπορεί να περιμένει πράγματα από αυτόν.

Καρέλης: Μετά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε η Εθνική γύρισε πολύ πίσω με τους επιθετικούς να μην κάνουν κάτι φοβερό. Ο Καρέλης έδειχνε εκτός αγώνα συνολικά αλλά αφού ήρθε η νίκη όλα καλά.

Μήτρογλου: Πάνω κάτω τα ίδια και για τον Μήτρογλου, με τον επιθετικό της Μπενφίκα να ακούγεται ουσιαστικά μόνο στην φάση που πήγε να εκτελέσει το φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Σταφυλίδης και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ταχτσίδης: Από τους παίκτες που όχι απλά δεν ξεχώρισαν στην σημερινή νίκη, αλλά ήταν και κακοί. Ο μέσος της Κάλιαρι έχασε τις περισσότερες... μάχες που έδωσε σε ένα αρνητικό βράδυ για τον ίδιο.

Οικονόμου: Καθόλου άσχημα για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Μπήκε στο 18' όταν τραυματίστηκε και ο Τοροσίδης και η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας ήταν θετικότατη συμβάλλοντας και αυτός στο να μείνει η ομάδα στο μηδέν παθητικό.

Τζιόλης: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα