«Μεταγραφή»... Premier League ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε το πλήρες τεχνικό του επιτελείο

«Μεταγραφή»... Premier League ο Ατρόμητος!

Από τη Σουόνσι, στον Ατρόμητο! Η Μαριέλα Νησωτάκη, πρώην performance analyst των Ουαλών, ανακοινώθηκε από τους Περιστεριώτες, μαζί με το πλήρες τεχνικό πριμ.

«Μεταγραφή»... Premier League ο Ατρόμητος!
Η πρώτη Ελληνίδα που εργάστηκε σε ομάδα Premier League, επέστρεψε Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου! Ο λόγος για τη Μαριέλα Νησωτάκη, η οποία προσλήφθηκε στους Περιστεριώτες ως υπεύθυνη ανάλυσης, με στόχο να μεταφέρει εμπειρία και τεχνογνωσία.Mαζί της και ο Δημήτρης Μπογασιώτης, ο οποίος ανέλαβε γυμναστής αποκατάστασης.
 
Νοκ άουτ από το ματς με την Βέροια τέθηκε ο Ντιγκινί. Ο εξτρέμ του Ατρόμητου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από έναν πρόβλημα στο ισχύο, θα κάνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή μία ειδική ένεση και τότε θα επανεκτιμηθεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε το τεχνικό της τιμ, που το παρουσίασε ο Γιώργος Σπανός. 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Mε την κάλυψη δύο κενών θέσεων (ανάλυσης και αποκατάσταση των τραυματιών) ολοκληρώθηκε η στελέχωση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας. 
 
Υπεύθυνη ανάλυσης προσλήφθηκε η Μαριέλα Νησωτάκη, απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο μαγικό κόσμο της Premier League και θα μας μεταφέρει την εμπειρία της καθώς εργάστηκε ως performance analyst (αναλυτής απόδοσης) της Σουόνσι, με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στο συγκεκριμένο αντικείμενο. 
 
Ένας ορισμός που θα μπορούσε να δοθεί στο performance analysis είναι: «Η αντικειμενική καταγραφή και ανάλυση μιας απόδοσης, με σκοπό την θετική επιρροή λήψη αποφάσεων και στην απόδοση μιας ομάδας ή ενός αθλητή». 
 
Η Νησιωτάκη ήταν υπεύθυνη λοιπόν της ομάδας της Ουαλίας αναλύοντας την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών και 2 αγώνες την ημέρα κατά μέσο όρο της Premier League. 
 
Από τον Μάιο του 2015 είναι μέλος της «Football Radar» που κάνει αναλύσεις πάνω στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια εταιρεία στο Λονδίνο, η οποία αναδεικνύει τη δυναμικότητα ομάδων και παικτών μέσα από ένα δικό της σύστημα. 
 
Υπεύθυνος γυμναστής αποκατάστασης προσλήφθηκε ο Δημήτρης Μπογατσιώτης κάτοχος «Bachelor in Sports Επιστημών και Φυσικής Αγωγής» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του FIFA11+ , με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πάνω στην «πρόληψη, παρέμβαση, αποκατάσταση». Διαθέτει κλινική εμπειρία στη Φυσικοθεραπεία & Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων.  

Best of internet