Σε top-10 στόπερ ο Μανωλάς!

Σε top-10 στόπερ ο Μανωλάς!

Σε top-10 στόπερ ο Μανωλάς!

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς ανεβάζει συνεχώς τις μετοχές του και η Tuttosport τον έχει στους κορυφαίους 10 κεντρικούς αμυντικούς στον κόσμο.

Διακρίσεων συνέχεια για τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό! Υστερα από τους Λεονάρντο Μπονούτσι, Ζερόμ Μπόατενγκ, Σέρχιο Ράμος, Ζεράρ Πικέ, Ραφαέλ Βαράν, Καλιντού Κουλιμπαλί, Τζοβν Στόουνς, παίρνει... θέση στην σχετική λίστα ο πρώην άσος των ΑΕΚ, Ολυμπιακού. Ο 25χρονος άσος βγάζει μάτια στην Ρόμα και έχει αναγκάσει τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης να ασχολούνται μαζί του, όπως και την εφημερίδα να τον έχει πολύ ψηλά στις επιλογές της.

Άλλωστε καθημερινά είναι πλέον τα σενάρια που... θέλουν τον Κώστα Μανωλά να είναι έτοιμος να βρεθεί σε ακόμη πιο «βαριά» ονόματα από τον σύλλογο της Ρώμης! Ο Μανωλάς βρίσκεται πάνω από άλλα τεράστια ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως Ματς Χούμελς (Μπάγερν Μονάχου), Ντιέγο Γοδίν (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν) αλλά και από τα τεράστια ταλέντα της χώρας, Αλέσιο Ρομανιόλι (Μίλαν) και Ντανιέλε Ρουγκάνι (Γιουβέντους). Δείτε όλη τη λίστα της ιταλικής εφημερίδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα