Τρέξιμο ο Κάμπος, εκτός ο Μπίσεσβαρ

Τρέξιμο ο Κάμπος, εκτός ο Μπίσεσβαρ

Τρέξιμο ο Κάμπος, εκτός ο Μπίσεσβαρ

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος ξεκίνησε τη Δευτέρα (10/10) τρέξιμο και λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει ρυθμούς ενόψει Ηρακλή, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε για προληπτικούς λόγους ο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ, χωρίς τους διεθνείς του, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (10/10) την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον του Ηρακλή στην Τούμπα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ «το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και αερόβια παιχνίδια αντοχής, ενώ στο τέλος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της τακτικής ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται».

Όπως είπαμε ο Τζάλμα Κάμπος «ξεκίνησε τρέξιμο και την Τρίτη (11.10) θ’ ανεβάσει ρυθμό σε πρόγραμμα επανένταξης», ενώ ένα μικρό πρόβλημα εξαιτίας ενός χτυπήματος στο φιλικό με την Παρτιζάν, ανάγκασε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να ακολουθήσει ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα