Αυλαία με τριάρα

Νίκος Μαρούδας
Αυλαία με τριάρα

bet365

Η Εθνική Ελπίδων τέλειωσε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με νίκη κόντρα στην Ουγγαρία.

Είχε μείνει εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης πολύ νωρίς. Η Πορτογαλία ήταν το φαβορί από την αρχή του ομίλου και δεν άφησε περιθώρια σε καμία ομάδα του ομίλου να διεκδικήσει την πρώτη θέση.

Η Εθνική Ελπίδων του Αντώνη Νικοπολίδη τουλάχιστον έκλεισε με χαμόγελα τον 4ο όμιλο των προκριματικών νικώντας με 3-1 την αντίστοιχη της Ουγγαρίας στο Δημοτικό Στάδιο του Περιστερίου και την πέρασε και στην βαθμολογία (13 βαθμοί έναντι 12 των Ούγγρων).

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη προηγήθηκαν στο σκορ με το γκολ του Δώνη στο 28' με τους Ούγγρους να ισοφαρίζουν με τον Μερβό στο 56'. Ομως η Εθνική Ελπίδων ήταν καλύτερη και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εντυπωσιακό γκολ του Κουλούρη στο 69' και κλείδωσαν τη νίκη στο 83' με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Χαρίση.

ΕΛΛΑΔΑ: Χουτεσιώτης, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης (86' Καραχάλιος), Δώνης (62' Μελικιώτης), Χαρίσης, Ορφανίδης (78' Ρούσσος), Βούρος, Κουλούρης, Τσιμίκας, Πουγγουρας
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπανάι, Σιβάσκι, Φόργκακς, Λένσερ, Τσέκε, Χολέντερ (46' Καλμάρ), Σαντό (27' Μανταραζ), Μερβό, Προσέρ, Γκερέσι, Σιλβάσι

 

Τελευταία Νέα