Μαραντόνα: «Η λευκή επιταγή του Ανιέλι»

Μαραντόνα: «Η λευκή επιταγή του Ανιέλι»

Μαραντόνα: «Η λευκή επιταγή του Ανιέλι»

bet365

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα υπερασπίστηκε τον Γκονσάλο Ιγουαΐν για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, αν και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν το έκανε ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών είχε πάρει το μέρος του Pipita το καλοκαίρι και το ίδιο έκανε και τώρα, λέγοντας πως «ως οπαδός της Νάπολι λυπήθηκα για το γεγονός ότι πήγε στη Γιούβε αλλά δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον ποδοσφαιριστή. Σίγουρα ο παίκτης έχει τις ευθύνες του αλλά οι ένοχοι είναι οι επιχειρηματίες. Κανείς δεν σκέφτεται τους οπαδούς πλέον, στη δική μου εποχή δεν θα είχε γίνει κάτι τέτοιο».

Και αφού αναφέρθηκε στη δική του εποχή, ο Μαραντόνα αποκάλυψε λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον των Μπιανκονέρι και προσωπικά του Τζάνι Ανιέλι: «Ο Avvocato με φλέρταρε όπως ένας ερωτευμένος άντρας μια γυναίκα. Επικοινώνησε πολλές φορές μαζί μου και μου υποσχόταν τρελά ποσά. Μου είπε ότι είχε προσφέρει 100 δισ. λιρέτες στον Φερλαΐνο (τότε πρόεδρος της Νάπολι) και μου είπε ότι μπορώ να συμπληρώσω στο συμβόλαιο όποιο ποσό θέλω. Οποιοδήποτε. Του απάντησα ότι δεν μπορούσα να το κάνω αυτό στους Ναπολιτάνους, ένιωθα σαν ένας από αυτούς και δεν θα μπορούσα να φορέσω τη φανέλα άλλης ιταλικής ομάδας».

Παράλληλα, ο Μαραντόνα μαζί με τον γιο του συνάντησαν τον Αρκάντιους Μίλικ πριν υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό, με Ντιέγκο jr να ανεβάζει την φωτογραφία στο Instagram και να γράφει: «Forza πρωταθλητή, θέλουμε να σε δούμε σύντομα στο γήπεδο και όπως είπε και ο πατέρας μου... Γύρνα γρήγορα γιατί πρέπει να βάλεις περισσότερα γκολ από τον Ιγουαΐν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα